Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη

Τις τοπικές κοινότητες Εξάρχου, Βάρης, Ποντινής, Παλαιοχωρίου, Διπόρου και Νεοχωρίου επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαΐου  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

 Ο κ. Δασταμάνης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, καταγράφοντας τα προβλήματα τους και …

αναπτύσσοντας τις ενέργειες που θα κάνει ο ίδιος ως Δήμαρχος του Δήμου Γρεβενών  για την επίλυση  των καθημερινών  τους προβλημάτων.

Στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το συνδυασμό Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά, ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών απάντησε στις ερωτήσεις τους για τις θέσεις του συνδυασμού του αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι περιοχές τους, τονίζοντας πως πρωταρχικός του στόχος  είναι οι κάτοικοι των χωριών να μην νιώθουν εγκαταλελειμμένοι.

Τέλος,  ο κ.Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και για την ενεργή συμμετοχή τους στον ανοιχτό διάλογο.

Οι επισκέψεις του κ. Δασταμάνη στα πλαίσια της περιοδείας του σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο  10 Μαΐου στις τοπικές κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πιστικού, Πυλωρών, Κνίδης (Δημαρχείο) και Πόρου.

 

Γραφείο Τύπου

Γεωργίου Δασταμάνη

Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών