Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη (video)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για διάλογο.

 

Τους οικισμούς του Δήμου Γρεβενών Μαυραναίοι, Μαυρονόρος, Κοσμάτι, Μοναχίτι και  Τρίκωμο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαΐου. Ο κ. Κουπτσίδης , ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Γρεβενών  συνοδεύεται από συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Οι κάτοικοι των οικισμών συζητούν και αντιμετωπίζουν τον κ. Κουπτσίδη έχοντας  ως δεδομένο την…

επόμενη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Γρεβενών ζήτησε από τους συνυποψηφίους του να δημοσιοποιήσουν τον  απολογισμό του δικού τους έργου. Ανέφερε ότι «για τον δήμο Θ. Ζιάκα τα οφειλόμενα τα οποία παρέλαβε ο νέος καλλικρατικός δήμος Γρεβενών  ήταν 1.780.000,00 € συν 200.000,00 € για την παρέμβαση στην  γέφυρα του Τρικώμου  όπου δεν υπήρχαν συμβάσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η λειτουργία του δήμου Θ. Ζιάκα να είναι  υποθηκευμένη για τα υπόλοιπα 9 – 10 χρόνια. Δεν μπορούμε να παράγουμε έργα χωρίς να εξασφαλίζουμε τις πιστώσεις, αυτή είναι η εύκολη λύση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος .

Σε άλλο σημείο των ομιλιών του ο κ. Κουπτσίδης τονίζει  «από την πρώτη στιγμή ζητώ προκαλώ και προσκαλώ τους συνυποψήφιους μου να κάνουμε από κοινού περιοδείες και να απολογούμαστε στις τοπικές κοινωνίες , να συζητάμε, να κάνουμε διάλογο, να έχουμε αντίλογο μεταξύ μας  και ερωτήσεις –  απαντήσεις από τους πολίτες .

Προσωπικά ακόμη και τώρα είμαι διατιθέμενος να μην πάω σε άλλες περιοδείες ακόμη και στους ετεροδημότες εφ όσον έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και το ακολουθήσουμε από κοινού. Δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγουν τον διάλογο, που είναι ο  ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας, σαν ο διάβολος το λιβάνι. Να κάνουμε διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες και όχι μονολόγους και να οδηγούμε τις κοινωνίες εκεί που θέλουμε.

Πίστευα ωστόσο πως αυτό το έλλειμμα διαλόγου που υπάρχει, μετά από πρόσκληση από το περιφερειακό κανάλι west για τηλεοπτικό διάλογο θα λυνόταν με αυτό τον τρόπο, δυστυχώς τον αποφεύγουν συστηματικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν να κρύψουν;

Ζητώ τον διάλογο και θα τον ζητώ μέχρι τέλους, σε όποιο μέσο θέλουν  εκείνοι, όπου νοιώθουν πιο άνετα. Θέλουν σε περιφερειακό κανάλι , σε τοπικό κανάλι, όπου θέλουν , η πρόσκληση – πρόκληση είναι ανοιχτή προς όλους .

 

{youtube} fWTuZ0Us5F8|600|380{/youtube}