Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη (video)

Στους ετεροδημότες της Κοζάνης μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαΐου , ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος,  Δημοσθένης Κουπτσίδης στα πλαίσια των επισκέψεων του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Στο Grand  Καφέ, στο κέντρο της Κοζάνης, ο κ. Κουπτσίδης, ο οποίος  έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη, απευθύνθηκε στους γρεβενιώτες ετεροδημότες  που κατοικούν στην Κοζάνη   ενημερώνοντας τους για την πορεία του…

δήμου Γρεβενών. Παρουσίασε με νούμερα και στοιχεία, την κατάσταση που υπήρχε όταν ανέλαβε την διοίκηση του δήμου συγκρίνοντας της με την σημερινή.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΑΝΚΟ Κυριάκος Μιχαηλίδης, προλογίζοντας τον κ. Κουπτσίδη ανέφερε πως στην αυτοδιοικητική του πορεία Έχει ξεχωρίσει τις ικανότητες του , τον χαρακτήρα του και την ποιότητα του ατόμου.

«Ο Δημοσθένης  Κουπτσίδης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να δώσει πολλά στην αυτοδιοίκηση και στα Γρεβενά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης  και αφού του ευχήθηκε μεν καλή επιτυχία, καλή δύναμη  εξέφρασε δε και την βεβαιότητα του ότι η επιτυχία του είναι δεδομένη και ότι τα Γρεβενά θα είναι κερδισμένα!

Παρόντες  ήταν επίσης ο Αστυνομικός υποδιευθυντής και Διοικητής τροχαίας Κοζάνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Σάββας, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, οι πρώην δήμαρχοι Βεντζίων Δημήτρης Αγνάντος  και  Ηρακλεωτών Σάκης Καραγιάννης, το στέλεχος της ΔΕΗ κ. Παπαβραμίδης , ο πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών και μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης Χρήστος Φτάκας και τοπικοί φορείς της περιοχής .

Νωρίτερα ο κ. Κουπτσίδη έγινε δεκτός με εκδηλώσεις θερμής υποδοχής στους οικισμούς Πολυδένδρου, Κοκκινιάς, Τραπεζούντας και Ταξιάρχη.  

 

{youtube}gAu7Jvrlt-I|600|380{/youtube}

 

Δείτε ακόμα