Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη

Το Μεσολούρι, το Δοτσικό, τον Έλατο, την Καληράχη και το Μέγαρο επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά». Ο κ. Δασταμάνης συναντήθηκε με τους κατοίκους των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων και ανέπτυξε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζουν.

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο έργο κατασκευής του οδικού άξονα Αγία Παρασκευή-Βασιλίτσα λέγοντας πως: «αν και η μελέτη που είχε εκπονήσει η ΑΝΓΡΕ παραδόθηκε στο Δήμο πριν ενάμιση χρόνο δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ο λόγος: δεν υπήρχαν πλήρεις μελέτες γιατί αν υπήρχαν θα είχε δημοπρατηθεί πριν αρκετό καιρό. Αποτέλεσμα να χάνονται πόροι του ΕΣΠΑ και να γίνεται προσπάθεια να περάσει  γέφυρα στην επόμενη προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ). Αυτό σημαίνει απλά ότι χάθηκαν 12.000.000 € για τα Γρεβενά  από το ΕΣΠΑ». Τέλος τόνισε ΟΧΙ άλλες χαμένες ευκαιρίες για τα Γρεβενά.

Οι δημότες συζήτησαν τα προβλήματα του τόπου και έδωσαν το μήνυμα της ελπίδας για μια νέα αρχή στη διοίκηση του Δήμου με πρώτο παράγοντα ένα Δήμο φιλικό προς το δημότη.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

Δείτε ακόμα