Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη

Γιώργος Δασταμάνης: «Ο κ. Κουπτσίδης και ο κ. Κοψαχείλης να μας πουν για το έργο του ΒΙΟ.ΠΑ. και για τις 850.000 ευρώ των μελετών».

 

Τα χωριά Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Αγ. Θεόδωροι, Ελευθεροχώρι και Φελλί επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης το απόγευμα της Πρωτομαγιάς….

 

Ο κ. Δασταμάνης συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών και απάντησε σε ερωτήσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στο Δεσπότη και τον Αιμιλιανό οι πολίτες ζήτησαν την κατασκευή του δρόμου προς τους Αγ. Θεοδώρους ώστε να έχουν πρόσβαση προς τα Γρεβενά.

Στην Ανθρακιά οι κάτοικοι αναφέρθηκαν κυρίως στο πρόβλημα της υδρεύσεως: «Από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο πίνουμε θολό νερό. Με τις πρώτες βροχές το νερό είναι ακατάλληλο τόνισαν».

Στο Ελευθεροχώρι οι δημότες ανέφεραν πως ένα μέρος του δικτύου αποτελείται από αμιαντοσωλήνα και ενώ ο Δήμος Γρεβενών το γνωρίζει αδιαφορεί.

Στο Φελλί και στους Αγ. Θεοδώρους οι κάτοικοι επανέλαβαν την αδιαφορία του Δήμου: «Έρχονται για τα πανηγύρια και μόνον».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης  στις ομιλίες του στα παραπάνω χωριά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής: «Ομιλεί ο κ. Κουπτσίδης για διαφάνεια. Να μας πει αυτός αλλά και ο Βουλευτής κ. Κοψαχείλης, που ήταν Πρόεδρος στη ΒΙΟ.ΠΑ.ΓΡΕ. , για τα 850.000 ευρώ που δόθηκαν για τις μελέτες. Πού είναι οι ολοκληρωμένες μελέτες; Ποιοι είναι οι μελετητές; Και τι ποσά πήρε ο καθένας τους;». Τόνισε ιδιαίτερα  πως το ΣΔΟΕ ανέλαβε την έρευνα αυτής της μελέτης των 850.000 ευρώ.

Για τα σφαγεία αναφέρθηκε λέγοντας: «Στα σφαγεία υπάρχει ο Πρόεδρος και άλλοι δύο διοικητικοί υπάλληλοι, ένας εκ των οποίων είναι συνταξιούχος. Δηλαδή να μάθουν οι δημότες ότι πληρώνουν τρεις υπεύθυνους. Απαιτούνται και οι τρεις; Είναι απλήρωτοι ναι ή όχι οι υπόλοιποι υπάλληλοι;»

Για τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα είπε πως: «δεν χρωστούν χάρη ούτε σε μένα ως Αντιπεριφερειάρχη που απασχολώ 50 νέα παιδιά στο Διοικητήριο ούτε στον κ. Κουπτσίδη που απασχολεί περισσότερους. Είχαν τα προσόντα και προσλήφθηκαν με καταστάσεις του ΟΑΕΔ. Πρέπει να λάβει τέλος  το εμπόριο ελπίδας στην εργασία. Τέλος οι εκβιασμοί και οι απειλές στα νέα παιδιά. Είμαστε εδώ και θα λειτουργούμε με διαφάνεια προς κάθε κατεύθυνση. Όσοι επανέφεραν τα Γρεβενά στη δεκαετία του 1950 ας απολογηθούν στην κοινωνία των Γρεβενών».