Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Δ. Κουπτσίδη (video)

Τον Οικισμό του Καλαμιτσίου και τα τοπικά διαμερίσματα Μεσόλακο, Καλόχι, Αγάπη, Δοξαρά και  Έλατο επισκέφθηκε ο νυν Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος Δημοσθένης Κουπτσίδης στα πλαίσια των επισκέψεων του στα χωριά του δήμου Γρεβενών για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο κ. Κουπτσίδης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ,…

γίνεται δεκτός με θέρμη από τους κατοίκους των χωριών με τους οποίους συζητούν θέματα που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας τους ότι ουσιαστικές παρεμβάσεις θα γίνουν τον επόμενο χρόνο όταν πλέον θα έχουν αποπληρωθεί όλες οι παλαιές οφειλές που ανέλαβε η νυν δημοτική αρχή από την προηγούμενη, καθώς μέχρι σήμερα αποπληρώθηκαν τα 2/3 των οφειλών.

Επίσης ο κ. Κουπτσίδης επανέλαβε την πρόσκληση – πρόκληση στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών για δημόσιο διάλογο με τους πολίτες αναφέροντας χαρακτηριστικά «…γιατί δεν σηκώνει κανείς το γάντι; Φοβούνται μήπως τίποτα; Γιατί δεν δέχονται τον δημόσιο διάλογο;…». Άξιο αναφοράς είναι η πρόταση πολίτη στο τοπικό διαμέρισμα του Δοξαρά για διοργάνωση μιας τέτοιας συζήτησης  με ανοιχτή πρόσκληση και τις θέσεις στημένες αναμένοντας τους συνομιλητές (όποιος προσέλθει) από τη μια πλευρά και τους πολίτες από την άλλη.

Θέση άλλου πολίτη – υποψήφιου συμβούλου «… θέλουμε δήμαρχο να δουλεύει και … όχι να κλέβει…»

 

{youtube}AKIsZuXJ6U8|600|380{/youtube}