Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνη

Τις τοπικές κοινότητες Καλαμίτσιου, Μεσολάκκου, Καλοχίου, Αγάπης, Ιτέας, Αγαλαίων, Κέντρου, Νησίου και Σαρακήνας  επισκέφθηκε  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών  κ. Γιώργιος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπου συνάντησε εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις ανάγκες της περιοχής και για την…

αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Στις συναντήσεις που είχε ο κ. Δασταμάνης, μίλησε για τους στόχους και τις προτεραιότητες του σε ότι αφορά στη διοίκηση του Δήμου. Τόνισε συγκεκριμένα ότι βασική αρχή του είναι η ενίσχυση των μελών και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση στο Δήμο και να μπορούν οι τοπικές κοινότητες  να επιλύουν άμεσα τα προβλήματά τους.

Το κλίμα ήταν θερμό και ο κόσμος των τοπικών κοινοτήτων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Γρεβενά-Συμμετέχω Ενεργά, αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

Οι δημότες με την υποδοχή και την συμμετοχή τους στην συζήτηση επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δημότες και  το συνδυασμό του  κ. Δασταμάνη.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

 

 

 

 

Καταθέτουμε σήμερα τον κορμό του προγράμματος  δράσεων, που σχεδιάσαμε ύστερα από συνεχόμενες διαβουλεύσεις  με  τους  πολίτες, του Συνδυασμού Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου, να το εμπλουτίσετε με δικές σας προτάσεις και ιδέες τις οποίες μπορείτε  να τις στείλετε στο email : gdastamanis2014@gmail.com  ή να τις καταθέσετε στο εκλογικό μας κέντρο.

Η ενεργή συμμετοχή ξεκινάει από την συνδιαμόρφωση του προγράμματος, οι δικές σας προτάσεις θα υιοθετηθούν και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα γιατί το μέλλον αυτής της πόλης  το καθορίζετε εσείς, οι ενεργοί πολίτες.

Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας , η συμμετοχή ξεκίνησε……..

 

Γιώργος Δασταμάνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

 

Δείτε ακόμα