Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μάκης Νασιάδης «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» (video)

«Έξω από τα δόντια» τα είπε ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 & ΕΡΑ Κοζάνης, Μάκης Νασιάδης, στην δήλωση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»  καθώς προέκυψε μετά από πολύ ώριμη σκέψη χαρακτηρίζοντάς την  ως  «ξεκάθαρη» και «σημασιολογική»….

 

«Όταν βλέπεις την θρασύτητα ορισμένων», αναφέρει χαρακτηριστικά, «που θέλουν να επιβουλεύονται την λαϊκή βούληση χωρίς να την έχουν, δεν μπορείς να σταθείς απαθής. Όταν βλέπεις κάποιους που θέλουν να σβήσουν το αμαρτωλό τους παρελθόν εμφανίζοντας νέο αγγελικό πρόσωπο, δεν μπορείς να μην αντιδράσεις . όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εδώ στα Γρεβενά ξέρουν τι λέω…».

«…Σήμερα μέρος του συστήματος αυτού που αποκαλύπτεται στις πλάτες ορισμένων ήταν η αφορμή για βγω απέναντί τους .  Δεν είμαι απέναντι στο υγιές πολιτικό άτομο ο οποίος έχει ταχθεί σε όποιον συνδυασμό , θα είμαι απέναντι σε ένα σάπιο σύστημα που θέλει να ισοπεδώσει ότι κι αν έχει γίνει από όποιον βρίσκεται απέναντί του απλώς.»

Και καταλήγει ο γνωστός δημοσιογράφος ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, « …Ο γρεβενιώτης ψηφοφόρος ας στείλει το δικό του μήνυμα και ας απομονώσει αυτό το σύστημα . Θα είμαι υποστηρικτής σε ότι καλό γίνεται και κριτικός εάν κάτι δεν πάει προς την σωστή κατεύθυνση για το κοινό συμφέρον όλων και όχι το δικό μας».

 

{youtube}dOOE2QMbQkY|600|380{/youtube}