Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Στέργιου Πουρνάρα

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Θέτω από σήμερα στη διάθεσή σας την υποψηφιότητά μου για τη δημοτική κοινότητα των Γρεβενών με το ψηφοδέλτιο «Γρεβενά συμμετέχω ενεργά» του Γιώργου Δασταμάνη, ενός έντιμου και ηπίων τόνων πολιτικού, γιατί ύστερα από τριαντα δύο χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης και δεν ήθελα να παροπλιστώ αλλά να…

συμμετέχω ενεργά για το καλό της πόλης μας. Πολλοί μου είπαν: Γιατί στη Δημοτική Κοινότητα; Τους απάντησα, γιατί η Δημοτική Κοινότητα που διοικείται από τον Πρόεδρο και το 11μελές Συμβούλιο είναι αυτή που χαράζει την πολιτική για την πόλη μας, είναι αυτή που ακούει τους δημότες και τους ενεργούς συμπολίτες μας και εγώ θέλω να είμαι δίπλα στους Γρεβενιώτες, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια και μαζί να παλέψουμε για μια πιο ανθρώπινη πόλη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ για το Περιβάλλον, το Συνάνθρωπο και τον Πολιτισμό και σας καλώ σε ένα διάλογο για το πώς θέλουμε την πόλη μας. Θα ακολουθήσουν εκ μέρους μου προτάσεις αλλά θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις. Εύχομαι σε όλους όσοι κατέρχονται υποψήφιοι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Με προτάσεις και επιχειρήματα και όχι με πολεμική.

 

BΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Μηλιά Μετσόβου, αλλά διαμένει από το 1982 στα Γρεβενά. Είναι καθηγητής φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Κλασσικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος με την Παρσκευούλα Τζιούφα, συνταξιούχο Επισκέπτρια Υγείας και έχουν τρια παιδιά, τη Μαρία, την Ελένη – παντρεμένη με το Νίκο Μπόγδο και το Γιάννη. Πρόσφατα έγινε και παππούς. Διορίστηκε το 1982 στη Μέση Εκπαίδευση και υπηρέτησε στο 1ο ΓΕΛ Γρεβενών 30 έτη, ενώ παράλληλα από το 2003 μέχρι το 2011 ήταν Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων στην Δ. Δ. Ε. Γρεβενών με πλούσια δράση. Τα δύο τελευταία έτη είναι Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων στη Δ. Δ. Ε. Γρεβενών και από τον Ιούλιο θα συνταξιοδοτηθεί. Παράλληλα διετέλεσε για τέσσερα έτη μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Γρεβενών, για 2 έτη Προϊστάμενος και 7 έτη Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης και συνέβαλε τα μέγιστα στην ίδρυση, τη μεταστέγαση και στη οργάνωσή της και τέσσερα χρόνια Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΡΩΤΕΑΣ Γρεβενών. Έχει συγγράψει δύο βιβλία ιστορικού και λαογραφικού περιεχομένου, «Η Βλαχομηλιά της Πίνδου, Ιστορία – Λαογραφία» και «Τα δημοτικά τραγούδια των Γρεβενών». Αγαπάει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, τη Φιλοσοφία, τη Λογοτεχνία, το Δημοτικό και το Ρεμπέτικο τραγούδι και το Ποδόσφαιρο.