Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρήστου Τριγώνη

Αγαπητέ συμπολίτη – συμπολίτισσα,

 

Βιώνοντας σκληρά στο πετσί μας τον τέταρτο χρόνο ενός ανηλεούς οικονομικού πολέμου ο οποίος προκάλεσε τη μέγιστη κοινωνική και θεσμική κρίση των τελευταίων ετών έχοντας ως  μοναδικό στόχο και θύμα τη μεσαία τάξη, τον εργάτη, τον μισθωτό, τον αγρότη, τον απλό πολίτη και την οικογένεια του, μία πρέπει να είναι η έγνοια μας….

 

Να σηκώσουμε ανάστημα, να αντισταθούμε, να βρούμε τα λάθη, να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε για το αύριο, το δικό μας, μα κυρίως των παιδιών μας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι για την ώρα η ρευστή κεντρική πολιτική σκηνή αδυνατεί να παίξει αυτό το ρόλο, υποταγμένη σε μνημόνια, άγονες αντιπαραθέσεις, προσωπικές στρατηγικές και επαναστατικές αντιπολιτευτικές κορώνες  χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

Έσχατη γραμμή άμυνας και συνάμα μοναδική ελπίδα ανάτασης, αποτελούν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μια νέα οραματική δημοτική αρχή που δεν θα ουρανοβατεί στα αστέρια σχεδιάζοντας ανέφικτα έργα αλλά θα την διακρίνει η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η αμεσότητα της επικοινωνίας και η ενασχόληση με την καθημερινότητα του πολίτη, τον οποίο οφείλει να υπηρετεί βρισκόμενη συνεχώς στο πλευρό του, είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε χτίζοντας από την αρχή μια νέα κοινωνία αλληλοσεβασμού και αξιών.

Έχουμε όλοι μας ευθύνη να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα προτάσσουν την απόλυτη διαφάνεια, την προστασία της δημόσιας περιουσίας, της υγείας, της παιδείας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ίση μεταχείριση όλων έναντι της διοίκησης, την ασφάλεια των πολιτών και της υπαίθρου, την προστασία των νέων, την καταπολέμηση των ναρκωτικών, την προάσπιση του υγιούς αθλητισμού, την προστασία των φτωχών και των κοινωνικά αδυνάτων.

Έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα του μόχθου των αγροτών και κτηνοτρόφων, να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο την μοναδικότητα των μανιταριών,  να προβάλουμε την ξεχωριστή δημοτική παράδοση, να αξιοποιήσουμε το χιονοδρομικό κέντρο, την πλούσια φύση, τους παραδοσιακούς οικισμούς, κάνοντας τα Γρεβενά πραγματικό τόπο προορισμού για κάθε εποχή, δίνοντας ανάσα ζωής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού, του εμπορίου και της εστίασης και αναψυχής.

Έχουμε καθήκον να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών, να αποκτήσουμε κουλτούρα καθαριότητας, να δημιουργήσουμε πραγματικούς τόπους αθλοπαιδιών και παιδικών χαρών, να προωθήσουμε δράσεις πολιτισμού μέσα από τις ιδέες των νέων και ικανών ανθρώπων του τόπου.

Η τιμητική προς το πρόσωπο μου πρόταση του Γιώργου Δασταμάνη να συνεισφέρω από τη θέση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στην προσπάθεια του για έναν καλύτερο Δήμο Γρεβενών, σε συνδυασμό με την αγάπη μου τόσο για τα κοινά και τον συνάνθρωπο, όσο και για τον τόπο όπου επέλεξα να εργάζομαι, να ζω και να μεγαλώνω τα παιδιά μου, δεν αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο παρά αυτό της συστράτευσης μαζί του.

 Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα σας καλώ να στηρίξετε τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου του συνδυασμού ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ, δίνοντας μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τα πιστεύω μας και να διαρρήξουμε οριστικά τη σχέση μας με ένα  χθες που τουλάχιστον δε μας αξίζει.

 

Χρήστος Τριγώνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών

Αστυνομικός – Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

trigonischr@gmail.com