Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα ο γρεβενιώτης Μίμης Φωτόπουλος

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Δέλτα ανακοίνωσε σήμερα ο μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μίμης Φωτόπουλος. Σχετικά με την υποψηφιότητα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Απέχουμε μόλις δύο μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση, γιατί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας, ιδίως στον οικονομικό τομέα, απαιτεί…

προσπάθεια με γνώση και εμπειρία.
Η προσωπική μακρά και καθαρή πορεία μου στην αυτοδιοίκηση καθώς και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων που ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή αυτή προσπάθεια, δίνουν αισιοδοξία ότι μπορούμε να προσφέρουμε φρεσκάδα στο Δήμο μας. Και σιγουριά ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο.
Αποφάσισα να μην συνεχίσω στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση αλλά να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του τόπου μας, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω ότι οι μεγάλες μάχες τώρα αρχίζουν. Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και ξέρουμε να δίνουμε και να κερδίζουμε τέτοιες μάχες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

 

thestival.gr