Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήλωση Δασταμάνη για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση

Στην τελική ευθεία για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές βρίσκεται ο υπ. Δήμαρχος, κ. Γιώργος Δασταμάνης και ο Συνδυασμός «Γρεβενά – Συμμετέχω Ενεργά». Στα πλαίσια του έντονα ανταγωνιστικού κλίματος που επικρατεί στον Δήμο, ο κ. Δασταμάνης ζητάει από όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνδράμουν μαζί του και να δώσουν οριστικό τέλος σε «πολιτικούς» και πολιτικές που έβλαψαν τον τόπο.

«Προχωράμε δυναμικά στην αναμέτρηση της Κυριακής! Διεκδικούμε την πρώτη θέση στον Δήμο Γρεβενών και ελπίζουμε στην στήριξη όλων εκείνων που μέσα από την κοινή συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο διέκριναν

την εντιμότητα και την ηθική μας,

την διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση,

την σοβαρότητα και την συνέπειά μας,

την αποτελεσματικότητα του έργου μας,

τον σεβασμό μας στα όργανα και τις διαδικασίες του Δήμου,

την εργατικότητα και την αγάπη μας για τα Γρεβενά!

Η ψήφος αυτής της Κυριακής δεν είναι μόνο μια προτίμηση σε εμάς που νοικοκυρέψαμε τον Δήμο.

Η ψήφος σας είναι ένα αποφασιστικό και ηχηρό ΟΧΙ σε όλους, όσοι ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τους πολίτες, όσοι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την ανάγκη τους και τους κρατάν στο περιθώριο για να τους θυμηθούν ξανά μετά από τέσσερα χρόνια, όσοι νομίζουν ότι με τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ και τις ψεύτικες ΑΠΕΙΛΕΣ θα πτοήσουν το ηθικό τους!

Η ψήφος σας είναι αυτή που διαμορφώνει σήμερα την κοινωνία και θεμελιώνει την ελπίδα για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δεν γυρίζουμε πίσω σε ότι μαύρισε και βύθισε τον τόπο στο σκοτάδι. Στηρίζουμε ακόμη μια φορά δυνατά τον Συνδυασμό Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά».

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη