Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια δήλωση Λιοσάτου Δ. Θωμά

Αγαπητές φίλες και φίλοι . Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη που μου δώσατε σ’αυτόν το δύσκολο , πρωτόγνωρο για μένα αγώνα . Ευχαριστώ καταρχήν όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο σας . Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε με οποιοδήποτε τρόπο . Όσους είχαν να πούνε μια καλή κουβέντα για μένα . Όλοι εσείς μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω να προσφέρω όπως μπορώ . Μέσα από την ομάδα μου τον Αστέρα που ανέβηκε φέτος στην Α2 . Μέσα από την υπέροχη  ” Ομάδα Νέων ” που ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα σύντομα , μέσω σωματείων όπως η ” Ελπίδα ” κ.λ.π.

Θέλω να τονίσω ότι είμαι ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος , γιατί διάλεξα να πάω με τη σωστή πλευρά . Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ” Δήμος για όλους ” είναι η καλύτερη λύση για το νομό μας . Το είδα ξεκάθαρα όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες , που γνώρισα ή γνωρίστηκα καλύτερα , με όλους αυτούς τους υπέροχους  ανθρώπους που τον αποτελούν . Πάντα με το χαμόγελο και με κύριο γνώμονα το καλό των Γρεβενών .

Ήρθαμε με προτάσεις , λύσεις για τα προβλήματα και αποδεδειγμένο έργο ο καθένας μας , με πρώτο τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωάννη Παπαδόπουλο . Ήμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα , με ιδέες και λύσεις άμεσα πραγματοποιήσιμες . Ήμαστε όμως και δημοκράτες και θα δεχθούμε το αποτέλεσμα , συνεχίζοντας να βοηθάμε τη πόλη μας , από όποια θέση μας έταξε τον καθένα .

Και σαν δημοκράτες , θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα την προσεχή Κυριακή .

Πάντα προς την κατεύθυνση της αλλαγής στο δήμο των Γρεβενών , πιστοί στον αγώνα μας από την αρχή ως το τέλος .

Εγώ προσωπικά είχα αποφασίσει από το Βράδυ της Κυριακής . Τους λόγους αυτής της απόφασης μπορείτε να τους βρείτε στο άρθρο μου ” Μιά βόλτα στη πόλη αρκεί … ”  ,     σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Μακεδονίας ( grevenamedia.gr – greveniotis.gr  κ.α. )   

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους , το λόγο τους και την παρουσία τους δίπλα μου . ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ .

Εύχομαι να ξημερώσει μια καινούργια , καλύτερη μέρα για τα Γρεβενά μας .

Με τιμή

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

πρώην Σύμβουλος Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και Α.Ι. Ρέντη .

Εθελοντής του δήμου Περάματος .

Εθελοντής πόλης των Γρεβενών .