Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Περί εκλογών…

Φίλες και φίλοι,
πιστεύοντας στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και αντιλαμβανόμενος ότι οι αντοχές μου παραμένουν πολλές, συντάσσομαι για μια ακόμη φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, του οποίου το όραμα και η παρακαταθήκη του έργου του αποτελούν εγγύηση για το μέλλον των Γρεβενών!
Το νέο εκλογικό σύστημα απαιτεί σύνεση και οξυδέρκεια για τη σωστή επιλογή υποψηφίων, έτσι ώστε να εκλεγούν άτομα ικανά, τόσο στην συνεργασία όσο και την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών με συνέπεια, πίστη στον πολίτη του δήμου και πρόγραμμα για τον τόπο.
Φίλες και φίλοι,
είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία αντίδρασης, για όλους εμάς, που κοιταζόμαστε στα μάτια, αδυνατώντας να εκφράσουμε τα ψυχικά αναφιλητά μας για την κατάντια του Δήμου μας .
Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε δημοτικούς συμβούλους και δήμαρχο αντάξιους των προσδοκιών μας. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά κυρίως στο μέλλον των Γρεβενών που είναι τα παιδιά μας, η νεολαία μας.
Με τις αυτές τις λίγες σκέψεις,
σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, διαβεβαιώνοντας σας ότι θα συνεχίσω να κινούμαι με άξονες το συμφέρον του δήμου μας και των πολιτών του.
Μαζί συνεχίζουμε.

Κώστας Μιχαλογιάννης
Καθηγητής πληροφορικής

Δείτε ακόμα