Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος για Όλους: Μήνυμα νίκης από τον π. Δήμο Γόργιανης

Μήνυμα νίκης έστειλαν χθες οι πολίτες του Δήμου Γόργιανης από το Κηπουρειό και την Κρανιά.

Μιλώντας σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις στις παραπάνω κοινότητες ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού τονίζοντας τα εξής:

΄΄ Θέλουμε όλους τους πολίτες κοντά μας και δίπλα μας. Οι διαχωριστικές γραμμές ανήκουν στο παρελθόν. Ενώνουμε δυνάμεις και παλεύουμε για έναν και μόνο στόχο. Για τα Γρεβενά του σήμερα, για τα Γρεβενά του αύριο και για τα Γρεβενά των παιδιών μας΄΄.

Ιδιαίτερα στην Κρανιά τόνισε τα εξής:

΄΄ Εμείς ως η επόμενη Δημοτική αρχή εφόσον φυσικά μας τιμήσετε με την ψήφο σας, στέλνουμε πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα όσα γίνονται αυτόν τον τελευταίο μήνα και ξεφεύγουν από την οδό της νομιμότητας δεν πρόκειται να αναγνωριστούν από εμάς. Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε την όποια προεκλογική διασπάθιση και κατασπατάληση του δημοτικού κλίματος.  Και αυτό οφείλουν να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες.

Τέλος, ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους κατοίκους των παραπάνω χωριών για την πρωτόγνωρη συμμετοχή τους σε αυτές τις προεκλογικές ομιλίες.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι των δύο κοινοτήτων με την παρουσία τους διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν τον Συνδυασμό Δήμος για Όλους για μία νέα Δημοτική αρχή και για την αλλαγή στον Δήμο Γρεβενών.

Δείτε ακόμα