Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΡΚΕΙ

γράφει ο Μάκης Λιοσάτος
Τις περισσότερες εκλογικές βραδιές τις πέρασα στα γραφεία του καναλιού 28, παρέα με τον πατέρα μου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.Συνήθως τα αποτελέσματα έρχονταν όπως τα θέλαμε και είχαμε προβλέψει.Κάποιες σπάνιες φορές μας έπαιρνε το ποτάμι.
Πάντα όμως αυτό που εισέπραττα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν μια ηρεμία και μια πίστη στα ιδανικά της Δημοκρατίας.Μπορεί να ακούγεται βαρύγδουπο άλλα έτσι ήταν.Κι έτσι είναι ακόμα.Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που συστρατεύτηκα με το συνδυασμό <<Δήμος Για Όλους>>.
Η πίστη στις αρχές της δημοκρατίας που κυριαρχεί στο ψηφοδέλτιο, στο εκλογικό κέντρο, στην οικογένεια και το περιβάλλον του Γιάννη.Ο δεύτερος λόγος είναι η τάξη, η αρμονία, η οργάνωση και η ηρεμία που κυριαρχεί στο χώρο εργασίας του.
Στοιχεία που λείπουν πλέον από το Δήμο μας και αφθονούσαν στο Δήμο Αγίου Κοσμά που διετέλεσε επί 8 χρόνια Δήμαρχος.Μια βόλτα προς τα εκεί αρκεί για να καταλάβει κανείς τη διαφορά.Όπως μια βόλτα στην πόλη και στα χωριά του Νομού μας, φτάνει για να καταλάβει κανείς οτι είναι πλέον εκτός από ανάγκη, δημόσια επιταγή και πεποίθηση οτι ο Δήμος θα αλλάξει σελίδα.
Μια βόλτα που δεν είναι πια τόσο ευχάριστη.Η εικόνα πλήρης εγκατάλειψης στο Δήμο Γρεβενών και σε όλα τα χωριά του Νομού είναι στενάχωρη.
ΟΛΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ
Χόρτα που φτάνουν τα 2 μέτρα.Ελλιπείς ή ανύπαρκτες παιδικές χαρές.Σπασμένα παγκάκια,πεζοδρόμια,δρόμοι,δρομάκια. Ελλιπής φωτισμός. ΟΥΤΕ ΜΙΑ πολιτιστική εκδήλωση στην πόλη και στα χωριά μας όλο το καλοκαίρι. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ.Ένα θέατρο που κάποτε (επί Λιοσάτου) έφτασε να φιλοξενεί την Όπερα του Πεκίνου.Επίσης, το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι επαγγελματίες έχουν μείνει μόνοι τους και αβοήθητοι από το Δήμο, να πολεμάνε την κρίση της κοινωνίας αλλά και την εσωτερική, οικονομική και πολιτιστική κρίση της πόλης, που φούντωσε ολοφάνερα τα τελευταία πέντε χρόνια.Ως πότε θα αντέξουν μόνοι να κρατάνε την πόλη ζωντανή;
Γενικότερα, ζούμε την ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΗ δημαρχία προς την πόλη και τους πολίτες που έχω δει ποτέ.Ελπίζω (ξέρω) οτι στις 26 Μαΐου θα αποτελέσει παρελθόν οριστικά.Και ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα λειτουργήσει ξανά έναν <<Δήμο Για Όλους>>.Τα αποτελέσματα θα τα δούμε πάλι μαζί, αλλά αυτή τη φορά από το εκλογικό κέντρο.Παρέα με το χαρακτηριστικό χαμόγελο του πατέρα μου…
Υ.Γ.
Πολιτισμός είναι πρώτα και πάνω απ’όλα ΕΥΓΕΝΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.Έννοιες που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια απ’το Δημοτικό Συμβούλιο και κινδυνεύουμε να χαθούν και από την πόλη.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Λιοσάτος Δ. Θωμάς
π.Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμων Α.Ι.Ρέντη – Νίκαιας
π. Υπεύθυνος Δημοτικών Κινηματογράφων του Δήμου Αθηναίων,Περιστερίου,Αγίας Παρασκευής,Χολαργού
Εθελοντής του δήμου Περάματος
Εθελοντής του Γρεβενιώτικου Βόλεϊ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό <<Δήμος Για Όλους>>

Δείτε ακόμα