Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Απάντηση Γ. Δασταμάνη στον Δ. Κουπτσίδη

Σ’ ευχαριστώ πολύ Δημοσθένη
που επιβεβαιώνεις την αλήθεια για ακόμη μια φορά και μάλιστα την κρισιμότερη στιγμή, λίγο πριν αποφασίσουν οι συνδημότες μας. Για σένα η απόφαση του βασικού συλλογικού οργάνου του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχει αξία. Όταν κάτι δεν λειτουργεί υπέρ σου μεταχειρίζεσαι πάντα άλλους τρόπους, αντίθετους στα χρηστά πολιτικά ήθη. Δεν εκπλήσσεις κανέναν πια, ούτε κι εμάς! Έτσι και αυτή τη φορά παραβλέπεις την εθιμοτυπική αρχή, η τελευταία μέρα πριν τις εκλογές να αφιερώνεται μόνο στην κεντρική ομιλία του εν ενεργεία Δημάρχου, που στο παρελθόν τήρησες για τον εαυτό σου. Εγώ θα ανεχτώ την παρούσα κατάσταση και δεν θα σύρω προεκλογικά τους υποψήφιους και τον εαυτό μου σε «εκλογο-δικίες» που θα αποκαταστήσουν μεν, αλλά σε βάθος χρόνου την αλήθεια.
Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στη δημοκρατία, όπως αυτή εκφράζεται στα συλλογικά όργανα που οι πολίτες επικυρώνουν και ο καιρός έφτασε για να εκφράσουμε όλοι ξανά ένα ηχηρό «όχι» στις δικές σου και σε παρόμοιες συνταγές αποτυχίας.
Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην κρίση των Γρεβενιωτών που πολλές φορές αψήφησαν λαϊκίστικες μεθόδους και ανώφελους συμβολισμούς. Ευτυχώς ο τελικός κριτής είναι οι Γρεβενιώτες και οι Γρεβενιώτισσες και μας γνωρίζουν καλά και τους δύο.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος

Γιώργος Δασταμάνης

Γραφείο Τύπου
Υπ. Δημάρχου

Γεώργιου Δασταμάνη