Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σε πλήρη ετοιμότητα για τις εκλογές – 193 τα εκλογικά καταστήματα στην ΠΕ Γρεβενών (VIDEO)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η περιφερειακή ενότητα Γρεβενών για την ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών, Δημοτικών, Κοινοτικών Εκλογών αλλα και των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπως επίσης και για τις επαναληπτικές στις 2 Ιουνίου 2019, αν δεν υπάρξει υποψήφιος που θα συγκεντρώσει 50% συν 1 ψήφο στον πρώτο γύρο.
Η πλειονότητα των εκλογικών τμημάτων έχει διασπασθεί σε Α΄ και Β΄ προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στις τέσσερις κάλπες στις οποίες θα ψηφίσει ο κάθε ψηφοφόρος

Στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών τα εκλογικά καταστήματα θα είναι 193, από τα οποία τα 59 που εχουν κάτω από 300 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, θα είναι μικτά με 4 κάλπες.

Σε 68 εκλογικά τμήματα που εχουν πάνω από 300 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, θα υπάρχουν 2 κάλπες για τις Περιφερειακές εκλογές και για τις Ευρωεκλογές.

Σε 66 εκλογικά τμήματα που εχουν πάνω από 300 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, θα τοποθετηθούν 2 κάλπες για τις Δημοτικές και τις Κοινοτικές εκλογές

Στο κατάστημα κρατήσης των φυλακών Φελλίου θα υπάρχει και ένα ειδικό τμήμα, μόνο για τις Ευρωεκλογές.

Για την διευκόλυνση των εκλογέων έχει γίνει προσπάθεια ώστε οι αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για κάθε εκλογικό τμήμα Α΄ και Β΄ να είναι συνεχόμενες.