Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Κώστα Παλάσκα στις Κοινότητες Αγ. Γεωργίου, Κιβωτού, Κληματακίου, Κοκκινιάς και Πολύδενδρου.

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις Κοινότητες Αγ. Γεωργίου, Κιβωτού, Κληματακίου, Κοκκινιάς και Πολύδενδρου.

Το βορειότερο άκρο του Δήμου Γρεβενών επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας.
Ο κ. Παλάσκας άκουσε με προσοχή την εικόνα εγκατάλειψης που του περιέγραψαν οι κάτοικοι των Ηρακλεωτών.Στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η περίοδος των διακρίσεων τελειώνει την 31η Αυγούστου. «Μετά τη 1η Σεπτεμβρίου – με τη δική σας ψήφο και υποστήριξη – θα βάλουμε τα Γρεβενά μας σε μια νέα αναπτυξιακή φάση. Αλλάζουμε δημοτική αρχή για να ενώσουμε και να αναγεννήσουμε τον τόπο μας», κατέληξε ο κ. Παλάσκας.

Ευχές για την ονομαστική εορτή του Κώστα Παλάσκα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κώστας Παλάσκας θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή την Τρίτη 21 Μαΐου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας (Μακεδονομάχων 33, Γρεβενά) από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.

Από το Γραφείο Τύπου