Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δημήτριος Κωνσταντής: «καμία ψήφο σε ανίδεους..»

Ο Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Γρεβενών του συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» Δημήτριος Κωνσταντής δηλώνει:
Γρεβενιώτη – Γρεβενιώτισα
Αποφάσισα να μετέχω στις εκλογές που διεξάγονται στις 26 Μαΐου 2019 και να διεκδικήσω την θέση του Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Γρεβενών με τον συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» στον οποίο ηγείται ο πρώην Νομάρχης , Δήμαρχος των έργων ,δραστήριος , των άμεσων λύσεων , Δημοσθένης Κουπτσίδης .
Δεν το επιτρέπει η συνείδηση μου να είμαι απλός θεατής του καναπέ μπροστά στην κατιούσα πορεία που οδεύει η πόλη των Γρεβενών , πορεία μαρασμού και ερημοποίησης εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών , ατόμων με κριτήρια κυρίως συγγενικά , φιλικά, ανίκανα να επιλύσουν έστω και απλά βασικά προβλήματα της καθημερινής πραγματικότητας. Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας πλήρη γνώση και τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων Αυτοδιοίκησης της Δημόσιας Διοίκησης λόγω της πολυετούς 40χρόνης εμπειρίας μου ως Πτυχιούχος Η-Μηχανολόγος Μηχανικός που απέκτησα υπηρετώντας σε καίρια πόστα με υψηλές απαιτήσεις πολύπλευρης Τεχνογνωσίας σε Κοζάνη , Θεσσαλονίκη, Γρεβενά και σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες των Αθηνών, η προσφορά μου στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών θα είναι και με την δική σας στήριξη η μέγιστη δυνατή. Ασυμβίβαστος όπως είναι γνωστό σε πολλούς σε θέματα Αρχών λόγω του χαρακτήρος μου θα είμαι υπεύθυνος και υπόλογος χωρίς να προβάλλω καμία δικαιολογία και αμείλικτος σε κάθε παρεκτροπή με δόλο και παρασκήνιο.
Γρεβενιώτη – Γρεβενιώτισα
Ζητώ για μια ακόμη φορά να με τιμήσετε και να εμπιστευθείτε την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και να είστε σίγουροι ότι θα σας δικαιώσω. Κλείνοντας σας προτρέπω «καμία μα καμία ψήφο σε ανίδεους στους αποδεδειγμένα αναποτελεσματικούς και στους ολιγοστούς»

Δημήτριος Κωνσταντής
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Γρεβενών