Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δραστηριότητα του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Flash και στον δημοσιογράφο Αποστόλη Γαϊτάνη θα παραχωρήσει απόψε στις 22:30 ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας κ. Κώστας Παλάσκας, στα πλαίσια της εκπομπής «Η ώρα των πολιτών».
Αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19:00, ο κ. Παλάσκας μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους θα συναντηθεί με τους ετεροδημότες της Κοζάνης στο καφέ «Καζάν Ντιπί» (Φιλίππου Β’ 35 – απέναντι από την Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, Κοζάνη).
Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου, αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων περιόδευσε μαζί με τον κ. Παλάσκα σε Κοινότητες της Δ.Ε. Γρεβενών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν με τους κατοίκους.  Πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμός Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας επισκέφθηκε τις Κοινότητες Αμυγδαλιών, Α/Β Ελεύθερου, Μυρσίνης, Μεγάλου και Μικρού Σειρηνίου, άκουσε τα καθημερινά και αναπτυξιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Παλάσκας, αφού παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, επισήμανε «Ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας. Το έκανα ως αντιδήμαρχος χθες θα το κάνω και ως Δήμαρχος αύριο. Η περίοδος της αδιαφορίας για τα χωριά μας τελειώνει την 31η Αυγούστου.»
«Οι πόρτες μας», συνέχισε ο κ. Παλάσκας «θα είναι ανοιχτές για να δίνουμε λύσεις. Μεγάλος μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την πρωτογενή παραγωγή, να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο τους και να ανοίξουμε και πάλι τα σχολειά που έκλεισα. Θέλουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά σας και με τη δική σας στήριξη θα το πετύχουμε».
 
 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου