Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης (ο Γρεβενιώτης στην καταγωγή) Χρήστος Φάσσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης είναι ο Χρήστος Φάσσας, δικηγόρος και οικογενειάρχης με πολυσχιδή δραστηριότητα στα δημόσια πράγματα της συμπρωτεύουσας και Γρεβενιώτης στην καταγωγή, από τον Άγιο Γεώργιο (Τσούρχλι). Ο συνδυασμός του “Ο Δήμος μας ΑΥΡΙΟ” επιδιώκει να αλλάξει τις ισορροπίες στο Δήμο Θέρμης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί ο Θ. Παπαδόπουλος (Πα.Σο.Κ. – Κιν.Αλ.).

mpoukouvalas 19Ο Χρήστος Φάσσας έχει την υποστήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, όμως το συνδυασμό του στηρίζουν με την παρουσία τους και προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους όπως ο Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας από την Ένωση Κεντρώων, πτυχιούχος χημικός και ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Διεθνών Μεταφορών, ο οποίος έχει αποφασίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να πολιτευτεί στο νομό μας, τα Γρεβενά, καθ’ ότι και αυτός Γρεβενιώτης στην καταγωγή, επίσης από τον τον Άγιο Γεώργιο (Τσούρχλι).

Το συνδυασμό επίσης απαρτίζουν άνθρωποι με σημαίνουσες θέσεις στο κοινωνικό σύνολο όπως ο Σάββας Φωτιάδης, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Παιδείας, η Παρασκευή-Εύη Χαρακλιά-Θεοδούλου, πρώην πρόεδρος Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημ. Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Γραικός, Ιατρός – Χειρούργος – Ουρολόγος – Ογκολόγος και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ., ο Παναγιώτης Χατζηχριστοδούλου γραμματέας και πρώην πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, η Φωτεινή Σαραφιανού πρόεδρος στο ιστορικό ορφανοτροφείο θηλέων “Η Μέλισσα” καθώς και η Καπουσούζη-Καραγιάννη Μαριάνθη (Μαριάννα), Δ/ντρια ΠΕΔΥ – Κέντρου Υγείας Θέρμης.

Δείτε ακόμα