Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα σε Κοινότητες της Δ.Ε. Βεντζίου.

Τις Κοινότητες Διπόρου, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου, Ποντινής και Σαρακήνας είχε την χαρά να επισκεφθεί ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας Κώστας Παλάσκας.

Ο κ. Παλάσκας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα και τα παράπονα των κατοίκων για την εγκατάλειψη των Κοινοτήτων τους από τη Δημοτική αρχή αλλά και την αδιαφορία της να ακούσει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
Με τη σειρά του ο κ. Παλάσκας υποστήριξε ότι θα βρίσκεται κοντά σε όλες τις Κοινότητες και μετά τις εκλογές. «Μαύρη απόδειξη της αδιαφορίας και της ανεπάρκειας της δημοτικής αρχής είναι η εκκρεμούσα από το φθινόπωρου του 2016 αποκατάσταση της γέφυρας μεταξύ Ποντινής –και Χρωμίου, για την οποία δεν ασκήθηκε αποτελεσματική πίεση προς τον Δήμο Κοζάνης, οποίος ανέλαβε την εκτέλεση του έργου», σημείωσε ο κ. Παλάσκας. Δεύτερη απόδειξη είναι ο εξαναγκασμός ηλικιωμένων με πενιχρές συντάξεις να αγοράσουν καυσόξυλα καθώς οι υπεύθυνοι κώφευαν το 2018 στις εκκλήσεις τους.
«Εμείς, ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσουμε από την πρώτη στιγμή γιατί άρση των διακρίσεων μεταξύ της πόλης των Γρεβενών και των υπόλοιπων οικισμών. Αναδιοργανώνουμε τις υπηρεσίες για να μπορούμε να προσφέρουμε σε όλη την έκταση του Δήμου τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες. […] Εκτός από την καθημερινότητα δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα: α) με τη δημιουργία «γραφείου αγρότη», στελεχωμένο με γεωπόνο και κτηνίατρο για την ενημέρωση και την προώθηση προγραμμάτων ενίσχυσης της παραγωγής• και β) την επέκταση, όπου χρειάζεται, και την έγκαιρη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας. Η χαμένη πενταετία των ανύπαρκτων παρεμβάσεων παρέρχεται ανεπιστρεπτί», κατέληξε ο κ. Παλάσκας.

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε ακόμα