Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Κ. Παλάσκα σε δημόσιες Υπηρεσίες & ιδιωτικές επιχειρήσεις

Ενημερωτικές επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας του συνδυασμού σε δημόσιες Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις στα όρια του Δήμου Γρεβενών.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Νοσοκομείο Γρεβενών είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί, στα πλαίσια της περιοδείας του σε δημόσιες Υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Παλάσκας.
Ο κ. Παλάσκας συνομίλησε με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών μεταφέροντάς τους τη δέσμευση τόσο του ιδίου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού Ανατροπη – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας ότι θα βρίσκονται δίπλα τους σε ό,τι έχουν ανάγκη για την επίτευξη του υψηλότερου δυνατού επιπέδου προστασίας της ασφάλειας και της ανθρώπινης ζωής. Ως αυριανός δήμαρχος όλων των Γρεβενιωτών θα βρίσκομαι δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το γραφείο μου θα είναι πάντοτε ανοιχτό και δεν θα διστάζω να έρχομαι να βλέπω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που ανακύπτουν», επισήμανε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Alfa Wood Pindos SA. «Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας αποτελεί μονόδρομο για να βγουν τα Γρεβενά μας από την οικονομική υπανάπτυξη. Η Alfa Wood αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εγκατάσταση και η λειτουργία επιχειρήσεων που παράγουν ποιοτικά προϊόντα όχι μόνο στη μεταποίηση αλλά και στον πρωτογενή τομέα μπορούν να κρατήσουν τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες στον τόπο τους. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια», κατέληξε ο κ. Παλάσκας.

Από το Γραφείο Τύπου