Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Γ. Δασταμάνη στις ορεινές κοινότητες και σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Θεοδώρου Ζιάκα

Συνεχίστηκε και σήμερα 16 Μαΐου 2019 η περιοδεία του συνδυασμού “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” στις ορεινές κοινότητες του Δήμου μας. Συγκεκριμένα το πρωί ο κ. Δασταμάνης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους επισκέφτηκαν τις κοινότητες Μεσολούριου, Δοτσικού, Φιλιππαίων, Σαμαρίνας και Σμίξη.
Μέσα σ’ένα ιδιαίτερο κλίμα αποδοχής τα μέλη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κάτοικους των ορεινών κοινοτήτων και να εστιάσουν στους στόχους και τις θέσεις για την επόμενη τετραετία.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα του Δήμου και στην προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια σε όλους του τομείς.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: Ο Δήμος Γρεβενών βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους οικονομικά Δήμου της χώρας. Δημιουργήσαμε τις βάσεις για μια νέα περίοδο. Συνεχίζουμε με ήθος και διαφάνεια την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Το απόγευμα η περιοδεία συνεχίστηκε σε Κοσμάτι, Σταυρό, Τρίκωμο και Μοναχίτι.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών ενημέρωσε τους κατοίκους των τοπικών διαμερισμάτων για τον προγραμματισμό των έργων, δίνοντας έμφαση σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας. Επίσης δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την αναγνώριση του Κοσματίου ως μαρτυρικού χωριού.
Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία πάνω από όλα με ήθος, ειλικρίνεια, στόχους και όραμα.

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη