Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Κώστα Παλάσκα στις Κοινότητες Κυρακαλής, Μηλιάς, Ταξιάρχη και Τραπεζούντας

Τέσσερις Κοινότητες περιλάμβανε η περιοδεία της Τετάρτης 15 Μαΐου του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας.

Μιλώντας σε πλήθος συγκεντρωμένων στη Μηλιά ο κ. Παλάσκας υποστήριξε ότι «Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε την προβολή του Κέντρου Παλαιοντολογίας που σήμερα υστερεί δραματικά. Διαμορφώνουμε τον εξωτερικό χώρο και αδειοδοτούμε θέσεις πώλησης τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων ώστε να συνδέσουμε τοπική παραγωγή και τουριστική ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι το Κέντρο Παλαιοντολογίας μαζί με τα Ιαματικά Λουτρά της Κιβωτού και τον αρχαιολογικό χώρου του Αγ. Γεωργίου μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν σημαντικούς λόγους επίσκεψης στα Γρεβενά μας όλο το χρόνο».

Σε ομιλία του στους κατοίκους του Ταξιάρχη επισήμανε την ανάγκη να πραγματοποιηθεί μελέτη για την αναστήλωσηκαι ανάδειξη της Ιεράς Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η οποία αποτελεί σημαντικό δείγμα εκκλησιαστικής και λαϊκής αρχιτεκτονικής. «Η ανάδειξη της κληρονομιάς μας είναι για εμάς όχι μόνο δείγμα σεβασμού αλλά και ευκαιρία ανάπτυξης για τον τόπο», σημείωσε ο κ. Παλάσκας.

«Ως συνδυασμός δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας, από τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας μέχρι την ανάδειξη των σπουδαίων μας μνημείων. Ως δήμαρχος δεσμεύομαι όχι μόνο να ακούω τα προβλήματα και τα παράπονα, αλλά να αφήσω το γραφείο μου και να έρθω να τα δω ο ίδιος, όπως έκανα τόσα χρόνια τώρα», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας.

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε ακόμα