Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κοινότητες του π.Δήμου Βεντζίου επισκέφθηκε ο υπ.Δήμαρχος Γρεβενών Γ. Παπαδόπουλος

Τις κοινότητες του π.Δήμου Βεντζίου, Πόρο,Κνίδη,Πυλωρούς και Ποντινή επισκέφθηκε χθες Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Οι δημότες των παραπάνω χωριών κατέκλυσαν τα καφενεία των χωριών και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις ομιλίες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος στις ομιλίες του αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα ανεργίας, ανάπτυξης και στις σχέσεις μεταξύ της κάθε Δημοτικής Αρχής με τους Δημότες.

Ο Δήμαρχος -είπε- έχει την ηθική και θεσμική υποχρέωση να βρίσκεται, να επισκέπτεται, να συζητάει και να συναποφασίζει με τους πολίτες των Κοινοτήτων πάνω στα σημαντικά θέματα του κάθε χωριού.

Για την σημερινή Δημοτική Αρχή ανέφερε πως <<είναι ανύπαρκτη, εγκατέλειψε τις Κοινότητες, απαξίωσε τους δημότες και έρχεται σήμερα, μετά από πέντε χρόνια, να ζητήσει και πάλι την εμπιστοσύνη σας.

-Πρόκειται-είπε- για την μοναδική ίσως, περίπτωση Δημοτικής Αρχής στην Ελλάδα, που αφού διέγραψε το μισό Δημοτικό Συμβούλιο, ομιλεί για συνεργασίες…με άλλες παρατάξεις. Παραπλανεί τους πολίτες κατά τρόπο προκλητικό αλλά ήδη από τις επισκέψεις τους στα χωριά έχουν λάβει τα μηνύματα της αλλαγής.

Ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως οι σχέσεις εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ ενός Δημάρχου και των τοπικών κοινωνιών έχουν μεγαλύτερη και σπουδαιότερη αξία από την τσιμεντόστρωση ενός δρόμου, οι πολίτες έχουν δικαίωμα να απαιτούν αυτόν τον σεβασμό και η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να σέβεται τους δημότες της πόλης και των χωριών.

Τέλος, σε όλες τις ομιλίες, υπογράμμισε πως πρέπει να τεθεί τέλος στην ατολμία, στην απραξία, στην αδιαφορία και στην ανεπάρκεια μιας ανύπαρκτης Δημοτικής Αρχής.Οι δημότες των χωριών διέκοψαν και χειροκρότησαν τον ομιλητή αρκετές φορές ιδιαίτερα όταν αναφερόταν στην ανυπαρξία και στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Δείτε ακόμα