Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Περιοδεία του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα στις ορεινές Κοινότητες

Περιοδεία του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις Κοινότητες Αετιάς, Αλατόπετρας, Δοτσικού, Μεσολουρίου, Πολυνερίου, Προσβόρου και Φιλιππαίων.
Όψεις του προγράμματος του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παλάσκαςσε Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Δοτσικού, Θεοδώρου Ζιάκα, Μεσολουρίου και Φιλιππαίων.
Συνομιλώντας με κατοίκους των κοινοτήτων ο κ. Παλάσκας παρουσίασε τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του: 1) Δήμος της αλληλεγγύης και της κοινωνικής πρόνοιας• 2) Δήμος με ποιότητα ζωής για όλους• 3) Δήμος που στηρίζει την ανάπτυξη και αξιοποιεί την περιουσία του• 4) Δήμος που στηρίζει τον πολιτισμό και τον τουρισμό• και 5) Δήμος που υποστηρίζει και επενδύει στον αγροδιατροφικό τομέα.
Κλείνοντας, ο κ. Παλάσκας ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους και σημείωσε ότι ο Δήμος χρειάζεται να περάσει από την εποχή της διαίρεσης δυνάμεων και της τεχνητής πόλωσης σε μια περίοδο ενότητας και άθροισης δυνάμεων. «Μονάχα με νικητή τον συνδυασμό Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας μπορούμε να ξαναδώσουμε στον τόπο μας την προοπτική που αξίζει και δικαιούται. Κι εγώ προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχω».

Από το Γραφείο Τύπου