Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών.

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών.

Το δικό τους μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στον συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» έδωσαν οι κάτοικοι στο Πυλωροί, στον Έξαρχο, στην Βάρη και στην Ποντινή υποδεχόμενοι με θέρμη τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που τον συνόδευαν.
Ο κ. Κουπτσίδης ιδιαίτερα συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους υποσχέθηκε βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τόνισε ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών μας, για τις ανάγκες τις δικές σας. Το κάναμε τα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας πορείας, θα το κάνουμε και τώρα.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας. Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Το πρόγραμμά μας, ξεκινά με τη δέσμευση, ότι ο αγώνας μας για την επίλυση των προβλημάτων, μικρών και μεγάλων όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού, θα είναι καθημερινός και ασυμβίβαστος.
Είμαστε σήμερα εδώ για να σας ακούσουμε και όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας.
Τέλος τους ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό του για ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού, σε κάθε γωνιά του.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Οικισμό Βάρης ο κ. Κουπτσίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» παρακολούθησαν μαζί με τους πιστούς τον Αρχιερατικό Εσπερινό Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας.