Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χρήστος Β. Βάιος: Μαζί ως ομάδα με γνώμονα την αναπτυξιακή πολιτική

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες. Εχω την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω την απόφαση μου να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια ενός αξιόλογου ανθρώπου επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε», υποψήφιο δήμαρχο Γρεβενών, κο Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Το αίσθημα ευθύνης, η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας και ο αξιακός κώδικας που πρεσβεύω αποτελούσαν ανέκαθεν την αφετηρία και το έναυσμα για την ενασχόληση μου με τα κοινά. Τα τελευταία χρόνια δίνω δυναμικά το παρόν στην πρώτη γραμμή, χωρίς λαϊκιστικές εξάρσεις και δημαγωγικούς κομπασμούς, αφορμώμενος πάντα από την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη περιοχή μας.
Η πορεία μου έως τώρα έχει αποδείξει πως δε στάθηκα ποτέ μεροληπτικός κριτής προσώπων και καταστάσεων και ποτέ δε μετήλθα την αδιέξοδη πολιτικολογία για την αποκόμιση πολιτικού κέρδους. Αυτήν είναι η βασική φιλοσοφία και ο λόγος εμπλοκής μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και η απόφασή μου να συμμετάσχω ξανά στην εκλογική διαδικασία.
Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξη και την ψήφο σας, ώστε να συνεχίσουμε Μαζί ως ομάδα με γνώμονα την αναπτυξιακή πολιτική και το έμπρακτο ενδιαφέρον για τα Γρεβενά.

Με τιμή, Χρήστος Β. Βάιος

vaios2019b

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα το 1983 στα Γρεβενά όπου και μεγάλωσα. Είμαι γιός του Βάιου και της Ευαγγελίας και έλκω την καταγωγή μου απ’ το Μαυρονόρος Γρεβενών και τη Σμύρνη της Μ. Ασίας.
Το 2000 αποφοίτησα απ το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών και εισήχθησα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ όπου ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στον Αντισεισμικό Σχεδιασμό Έργων του ΑΠΘ και στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του ΕΑΠ. Είμαι, επίσης, απόφοιτος του τμηματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Γρεβενών.
Έχω εργαστεί στην Εγνατία Οδό, στην Αναπτυξιακή Γρεβενών και στην Ένωση Γρεβενών. Από το 2012 διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στα Γρεβενά, ασχολούμαι με τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων όντας μάχιμο στέλεχος της τεχνικής κοινότητας. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών.
Είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος απ το 2010.
Την περίοδο 2011 – 2014 υπήρξα αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Γρεβενών. Το 2012 υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών.
Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Νίκη Αναστασίου και έχω την χαρά να είμαι πατέρας ενός τετράχρονου γιού.