Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος για Ολους: Το Παλαιοχώρι μας αγκάλιασε όπως θα το αγκαλιάσουμε κι εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή

Οι δημότες της Κοινότητας Παλαιοχωρίου υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί με ιδιαίτερη θέρμη τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ.Γιάννη Κ.Παπαδόπουλο και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού  “Δήμος Για Ολους”.

Οι εκατον πενήντα και πλέον κάτοικοι του Παλαιοχωρίου μ ε την παρουσία τους έστειλαν ένα μήνυμα νίκης για τον  Συνδυασμό  “Δήμος Για Ολους” ενώ διέκοψαν με χειροκροτήματα αρκετές φορές την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου.

Οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν με κάθε τρόπο την αγανάκτησή τους για την σημερινή δημοτική αρχή τονίζοντας ότι το χωριό έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του παρά τις προσπάθειες του τοπικού προέδρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος  παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού και να αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα τόσο του πρωτογενή τομέα όσο και σε αυτά που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες των Γρεβενών.

Στο τέλος της ομιλίας ο υποψήφιος δήμαρχος δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων των κατοίκων.

Τον Γιάννη Κ.Παπαδοπουλο προλόγησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Λέτσιος ενώ παρουσιάσθηκαν στους κατοίκους και οι τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του π.Δήμου Βεντζίου Νίκος Τσιμόπουλος, Κωνσταντίνος Καλαφατίδης και Ρικάρδος Μάντζαρης.

Δείτε ακόμα