Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη οι κάτοικοι στον Αιμιλιανό, στην Ανθρακιά, στο Ελευθεροχώρι, στο Φελλί και στους Αγίους Θεοδώρους το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα νίκης.
Ο κ. Κουπτσίδης αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς τόνισε με έμφαση: « η παρουσία σας και η ανταπόκριση σας στο κάλεσμά μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον συνδυασμό μας αλλά και στο έργο που κάναμε στα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας θητείας. Έργο που κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμη και σήμερα να μηδενίσουν.
Είμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε αυτό το έργο γιατί εμείς θέλουμε τον πολίτη ενημερωμένο. Είχαμε δεσμευθεί να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη και το κάναμε πράξη. Δώσαμε λύση σε χρόνια προβλήματα και φροντίσαμε την καθημερινότητα των δημοτών μας και στο πιο μικρό χωριό του Δήμου μας. Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Είμαστε όμως σήμερα εδώ και για να σας ακούσουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κτίσουμε έναν νέο Δήμο με προοπτικές ανάπτυξης».
Αναφερόμενος στη σύνθεση του Συνδυασμού του τόνισε: «το συνδυασμό μας στελεχώνουν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας καθώς επίσης και πρόσωπα με γνώση και εμπειρία, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δεν αποκλείσαμε κανέναν».
Θέλουμε κατέληξε να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τον τόπο μας,για το λόγο αυτό σας καλώ να μας στηρίξετε με την ψήφο σας.
Τον Υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Δείτε ακόμα