Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δημοτικές εκλογές 2019….

…. αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με μόνο όπλο το βιογραφικό μου και τους ως σήμερα αγώνες μου, προσωπικούς και συλλογικούς .Χωρίς μεγάλα <σόγια> , χωρίς κουμπαριές , χωρίς δυνατότητα υποσχέσεων βολέματος σε δημοτικές θέσεις και μικρορουσφετιών. Αποφάσισα γιατί όπως και πολλοί συντοπίτες μου είπα δεν πάει άλλο … φτάνει πια , <<αρνιέμαι πια οι άλλοι να κρατάνε τα σχοινιά αρνιέμαι να με κάνουν ό,τι θένε, αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά … >> Δεν μας αξίζουν τα όσα ζούμε, δεν μας αξίζει αυτός ο μαρασμός και πρέπει άμεσα να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα !! 
Το παρθενικό μου ταξίδι σε προεκλογικό αγώνα δύσκολο… η παρότρυνση από φίλους να πλησιάσω ανθρώπους που ποτέ δεν έτυχε να γνωρίσω συνεχής , αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου…μου είναι εξαιρετικά δύσκολο και το εκλαμβάνω ως κοροϊδία προεκλογικά να κτυπήσω πλάτες , να πιέζω για την ψήφο τους. Στα δεκαπέντε χρόνια που ζώ μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στα Γρεβενά έδωσε σε πολλούς ( συνεργάτες, φίλους,συναδέλφους) την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χαρακτήρα μου, να γνωρίσουν την εμμονή μου για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, την εργατικότητα και την ειλικρίνεια μου . Ελπίζοντας λοιπόν να εκτιμηθούν όλα τα παραπάνω, τόλμησα να εκτεθώ στην κρίση των ψηφοφόρων του Δήμου μας. 
Υπήρξαν προτάσεις από όλες σχεδόν τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Μετά από σκέψη αλλά κυρίως μετά από την διερεύνηση των υποψηφίων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων , γιατί πιστεύω βαθιά πως η επιλογή των συνεργατών αντικατοπτρίζει την τάση,τις σκέψεις και την διάθεση του αρχηγού, επέλεξα τον συνδυασμό << ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ>> 
Μαζί συνεχίζουμε , για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας , για ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές .Ο τόπος μας έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για μια αειφόρο Ανάπτυξη , να τελειώσουν επιτέλους οι χαμένες ευκαιρίες, να υπάρξουν μόνιμες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και όχι πεντάμηνες-οκτάμηνες στον δήμο προς άγρα ψήφων,να γίνει επιτέλους η πόλη των Γρεβενών μια Ευρωπαϊκή, επαρχιακή πράσινη πόλη .
Η πολυπόθητη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως γνωρίζουν , ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως έχουν διάθεση να εργασθούν για την επίτευξη των στόχων, ανθρώπων που που πιστεύουν και κάνουν πράξη το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ !!!

Δείτε ακόμα