Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ (του Βασίλη Γκουλιαβέρα )

   Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν πολύτιμη εμπειρία και πρόκληση για τον κάθε υποψήφιο, αλλά και μεγάλη ευθύνη για το μέλλον του τόπου και των πολιτών. Μετεκλογικά οι προκλήσεις είτε καταλήγουν στο κενό, είτε μετουσιώνονται σε προσεγγίσεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Γι’ αυτό λοιπόν κάθε πρόκληση πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται με ρεαλισμό και στοχευόμενες παρεμβάσεις, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της τοπικής κοινωνίας συνολικά. Η προσφορά, η ομαδική εργασία, η επαφή με τους πολίτες και η αντιμετώπιση των προβλημάτων τους θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ρεαλισμός, η εμπειρία, οι προκλήσεις και η αγάπη για τον τόπο μου είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου, γι’ αυτό είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Γρεβενών,με τον συνδυασμό «Μαζί Συνεχίζουμε» του υποψήφιου Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη. Γιατί είναι ένας άνθρωπός με εμπειρία, ρεαλιστική οπτική και αγάπη για τον τόπο του. Γιατί ο συνδυασμός του αποτελείται από πολλά άτομα της νέας γενιάς, καταξιωμένα σε κοινωνικό και επιστημονικό επίπεδο, με θέληση να εργαστούμε σκληρά, φέρνοντας μια νέα, καλύτερη εποχή για την πόλη μας. Ο στόχος μας κοινός: 
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Γκουλιαβέρας Βασίλης
υπ. Τοπικής Κοινότητας Γρεβενών

Γεννήθηκα στις 14-12-1987 στα Γρεβενά, γιός του Δημητρίου Γκουλιαβέρα και της Ξανθίππης Μουρατίδου. Το 2005 αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών. Σπούδασα στο τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Κ.Α.Ρ.Π.Α. της Ε.Π.Ι.Ζ.Ω., μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ERC) και εισηγητής σε προγράμματα πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Κάνω το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών και συμμετέχω σε επιστημονικά συνέδρια, εκπονώντας και παρουσιάζοντας αρκετές μέχρι τώρα επιστημονικές εργασίες.
Από το 2011 έχω ενεργό συμμετοχή στα όργανα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και το 2017 εκλέχθηκα αντιπρόσωπος του 2ου Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας-Θράκης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας. Έχω εργαστεί σε ιδιωτικές κλινικές, ως σχολικός νοσηλευτής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδία με αυτισμό και σε γενικό Δημοτικό σχολείο και ως καθηγητής σε Δ.Ι.Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης. Από το 2017 εργάζομαι ως νοσηλευτής στο Γ.Ν. Γρεβενών και τη δεδομένη στιγμή υπηρετώ στο Τμήμα του Χειρουργείου. Είμαι παντρεμένος με την Αποστολία Παπακλωνάρη ,αναπληρώτρια εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής.

 

gouliaveras v