Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Φωτεινή Τζουβάρα: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

συνακόλουθα με την πρόσφατη δημοσιοποίηση των πρώτων υποψηφίων από τον Γιώργο Δασταμάνη, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΓΡΕΒΕΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ».

Η πολιτική μας γνωριμία έγινε πριν από πέντε περίπου χρόνια όταν για πρώτη φορά αποφάσισα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ στα κοινά του τόπου μας και να κατέλθω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γεωργίου Δασταμάνη καθώς οραματίστηκα ένα νέο Δήμο όπου προτεραιότητα θα είχε ο δημότης. Έναν Δήμο όπου θα κυριαρχούσε η αξιοκρατία, η νομιμότητα, η διαφάνεια, η ορθή και άμεση διαχείριση των προβλημάτων και η αξιοποίηση κάθε πρόσφορου μέσου για την ανάδειξη της πόλης και των χωριών μας. Τότε, σε εκείνη την εκλογική διαδικασία με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου μας. Η τιμή που μου κάνατε μεγιστοποίησε την ευαισθησία μου για την πορεία του Δήμου μας και την ευθύνη μου απέναντι στους συνδημότες μας. Η πρόοδος του Δήμου και η ανάταξη των Επιχειρήσεων ήταν μονόδρομος. Προς τον σκοπό αυτό ασκήσαμε χρηστή Διοίκηση, εργαστήκαμε με επιμονή, υπομονή, διαφάνεια, συνέπεια και τυπικότητα. Ιδίως στην Δ.Ε.Υ.Α.Γ. όπου είχα αναλάβει την θέση της Αντιπροέδρου, πετύχαμε την εξυγίανσή της, τον εκσυγχρονισμό της και φυσικά την ελαχιστοποίηση των οφειλών της. Ενώ παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχωρήσαμε και σε μείωση του Τιμολογίου καταργώντας το ειδικό τέλος 80%, χωρίς αυτό να κάμψει την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους δημότες.

Ευχή μου είναι η υποψηφιότητά μου να εμπνεύσει και άλλους συνδημότες, ώστε όλοι μαζί, με ενεργό συμμετοχή να εργαστούμε ακαταπόνητα προσφέροντας τον καλύτερό μας εαυτό για τον Δήμο μας.

 

Φωτεινή Δ. Τζουβάρα

Δικηγόρος
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος 
του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά»

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΖΟΥΒΑΡΑ

Γεννήθηκε το 1978 στη Δράμα, κόρη του Δημητρίου (Τάκη) και της Χριστίνας Τζουβάρα.

Κατάγεται από το Μοναχίτι Γρεβενών.

Σε ηλικία ενός έτους εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στα Γρεβενά, όπου και έζησε μέχρι 18 ετών, οπότε και πέτυχε με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων στο Τμήμα Νομικής της Σχολής των Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ν.Ο.Π.Ε.) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2002 ολοκλήρωσε τις σπουδές της και μετά την δεκαοκτάμηνη πρακτική άσκηση, το 2004 ορκίστηκε ως δικηγόρος του Πρωτοδικείου Γρεβενών.

Έκτοτε μέχρι και σήμερα ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα αποτελώντας ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ασχολήθηκε με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών καταλαμβάνοντας τις ακόλουθες θέσεις: Μέλος (2006-2008), Ταμίας (2008 – 2011) και Γενική Γραμματέας (2011-2014).

Συμμετείχε στην Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, παράρτημα Γρεβενών, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών καθώς και στο Ι.Ε.Κ. Γρεβενών, στο Τμήμα Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας.  

Για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του έτους 2014 με τον συνδυασμό του Γεωργίου Δασταμάνη «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» και εξελέγη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών.

Τον Οκτώβριο του 2014 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. και τον Μάρτιο του έτους 2017 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Χωροταξικού Σχεδιασμού του Δήμου Γρεβενών, ιδιότητες τις οποίες διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Ευελπιστεί η ενεργός συμμετοχή της στα κοινά και η εκ νέου υποψηφιότητά της να εμπνεύσει και άλλους συνδημότες με σκοπό την αξιοποίηση κάθε πρόσφορου μέσου για την ανάδειξη του τόπου και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.