Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μαρία Μαχαιρά – Ντινόπαπα: ”Με αγάπη για τον Τόπο μας” Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά

Γεννήθηκα το 1989 και κατάγομαι από το Πολυνέρι και τη Λάβδα Γρεβενών. Είμαι κόρη του Στέργιου Μαχαιρά και της Βασιλικής Γκουζέλη και σύζυγος του Ευθύμιου Ντινόπαπα. Οι σπουδές μου αφορούν στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και τη Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων (πτυχίο Αρχιτεκτονικής Τοπίου του ΤΕΙ Καβάλας και Master οf Arts in Interior Design του University of Central Lancashire) και η επαγγελματική ενασχόλησή μου αφορά αντίστοιχα στα πεδία διαμόρφωσης βιώσιμων και λειτουργικών χώρων σε οικιακά, εργασιακά και δημόσια περιβάλλοντα.
Η αγάπη και το έντονο ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου με παρακίνησε σε αυτήν μου την πρωτοβουλία ενεργού συμμετοχής στην ομάδα του υποψηφίου δημάρχου κ. Γεωργίου Δασταμάνη ”Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, για να υποστηρίξω την ανανέωση της θητείας του. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του και τη δυνατότητα που μου προσφέρει να διεκδικήσω την εκλογή μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
Είμαι πρόθυμη με όλες μου τις δυνάμεις και υπό την καθοδήγησή του να συμβάλω με ευαισθησία και υπευθυνότητα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του δημότη, στη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και της κοινωνικής και δημόσιας ζωής. Οι τομείς αυτοί αποτελούν τις προτεραιότητες του Δήμου μας και η επίτευξή τους είναι και ο δικός μου προσωπικός στόχος. Η βαθειά μου επιθυμία να προσφέρω στον τόπο που ζω, και η εμπιστοσύνη και στήριξη του υποψηφίου δημάρχου κ. Γεωργίου Δασταμάνη, με γεμίζουν αισιοδοξία ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στο μέλλον της πόλης μας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Μαχαιρά – Ντινόπαπα

maxaira c

Δείτε ακόμα