Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το δήμο μας στο πλευρό της Παναγιώτας Ντάγκα, υποψήφιας Δημάρχου με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δίπλα σε ανθρώπους αγωνιστές που όλα τα χρόνια έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους με τους αγώνες τους θα ταχθώ και εγώ με την ελπίδα πως θα μας εμπιστευτείτε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια στην τοπική κοινωνία. Η πορεία της ζωής μου έως σήμερα αποδεικνύει την αγωνιστική διάθεση που υπόσχομαι να επιδείξω σε οτιδήποτε απασχολεί τον τόπο μας με γνώμονα πάντα το συνάνθρωπο και όχι προσωπικές φιλοδοξίες και ωφέλειες.

Γεννήθηκα στο Δασοχώρι Δεσκάτης το 1971 από γονείς βιοπαλαιστές, όπου έζησα ως το 1983 αφού τελείωσα και το δημοτικό σχολείο.
Στη συνέχεια η οικογένειά μου μετακόμισε στην πόλη της Κατερίνης όπου ένα μέρος της ζει έως σήμερα. Από τα σχολικά μου χρόνια ήμουν ανήσυχο πνεύμα και η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήταν στην ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα μου συμμετέχοντας ενεργά στα μαθητικά συμβούλια και μετέπειτα σε συλλόγους και δράσεις που αφορούσαν τα κοινά. Εργάστηκα για αρκετά χρόνια σαν ιδιωτικός υπάλληλος έως το 2000 που προσλήφθηκα σαν εξωτερικός φρουρός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Εως το 2008 υπηρέτησα στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού και τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω κοντά στα πάτρια εδάφη.
Από το καλοκαίρι του 2008 ανήκω στη δύναμη της εξωτερικής φρουράς του καταστήματος κράτησης Γρεβενών. Είχα την τιμή να εκπροσωπώ σαν συνδικαλιστής τους συναδέλφους μου για μία δεκαετία, επτά χρόνια από τη θέση του προέδρου και άλλα τρία από άλλες θέσεις. Είμαι μέλος του αθλητικού πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Γρεβενών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τρία χρόνια έως τώρα, καθώς ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Κουκούλα και έχω αποκτήσει τρία παιδιά.

Ζητώ την στήριξή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δείτε ακόμα