Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Μανώλης Βλάχος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΓΡΕΒΕΝΑ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ”

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1962 και κατάγομαι από τον Ταξιάρχη Γρεβενά. Είμαι παντρεμένος με την Τσακνάκη Βασιλική και πατέρας ενός παιδιού.

 

  • Είμαι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής ΑΣΣΕ Θεσσαλονίκης του τμήματος Στελεχών Λογιστηρίου.
  • Εργάζομαι σαν προϊστάμενος Λογιστηρίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Ν Γρεβενών Α.Ε.
  • Επίσης διατηρώ Λογιστικό Γραφείο επί της οδού Λ. Σοφού 7 Γρεβενά.
  • Το 1994-1995 διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Γρεβενών.
  • Το 2014 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών. Από το 2015 διατελώ Αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Γρεβενών (ΑΝΓΡΕ). Το 2015 ορίστηκα εντεταλμένος Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Ηρακλειωτών.Είμαι αντιπρόσωπος του Δήμου στον Σ.Δ.Ι.Π.Ε. (Ιαματικές πηγές Κιβωτού).

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες.

Με ειλικρινή και ξεκάθαρα λόγια θέλω να σας κάνω γνωστό πως η κίνηση μου αυτή να είμαι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Γεωργίου Δασταμάνη<<ΓΡΕΒΕΝΑ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ>> , έγινε γιατί ο επίπονος και ανηφορικός δρόμος που χαράξαμε θα πρέπει να φτάσει ως το τέλος. Δυστυχώς πολλά πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα από μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω όμως με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και εργασία ότι θα κάνουμε τον Δήμο αντάξιο των Δημοτών μας.

Το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου και η υλοποίηση των περισσοτέρων έργων που υποσχεθήκαμε, όπου μέχρι τώρα καμία   Δημοτική αρχή δεν τα άγγιζε, με κάνει υπερήφανο και ταυτόχρονα δικαιωμένο τόσο εμένα όσο και ολόκληρο τον Συνδυασμό μας. Ο διαφανής τρόπος διοίκησης του Δημάρχου μας στον Δήμο με τον έντιμο και σεμνό τρόπο του, χωρίς διαπλοκές και εξαρτήσεις είχε σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις σε πολλά πράγματα.Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας, που βλέπετε, αξιολογείτε και στο τέλος θα πάρετε τη σωστή απόφαση για το καλό το δικό σας και των παιδιών σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξη σας και πιστεύω χωρίς να έχω στόχο τα προσωπικά μου συμφέροντα παρά μόνο του Δήμου, να σας εκπροσωπήσω πάλι επάξια και να τιμήσω την ψήφο σας.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Βλάχος