Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ταμπούκας Αδάμος: Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τα Γρεβενά πιο Μπροστά.

Tαμπούκας Αδάμ – Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών

Γεννήθηκα το 1975 στα Τρίκαλα και κατάγομαι από την ονομαστή και πολυτραγουδισμένη Σαμαρίνα…. Οι γονείς μου Ταμπουκας Θωμάς και Στυλλιανή Τζήμα μου έμαθαν να αγαπάω τον Τόπο καταγωγής μου και να προσφέρω για αυτόν μέσα από την εργασία και την ανιδιοτέλεια. Είμαι Παντρεμένος και Πατέρας μια κόρης.
Είμαι Απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Είμαι κάτοχος δύο (2) μεταπτυχιακών τίτλων, στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το ΕΑΠ και του ΠΜΣ Λογιστικής & Ελεγκτικής από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνης. Από το 2003 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος. Έχω εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα όπως στην ΤΥΡΑΣ ΑΕ, Coca Cola 3E, YKK HELLAS SA,ΑΔΑΜ ΑΒΕΕ,ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ,ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΕ στα Τρίκαλα και στα Γρεβενά με εμπειρία στα Λογιστικά, στις Πωλήσεις και στα Προγράμματα ΕΣΠΑ. Σήμερα εργάζομαι ως Λογιστής -Σύμβουλος Επιχειρήσεων ΕΣΠΑ στα Τρίκαλα. Ομιλώ τα Αγγλικά και Γαλλικά. Επίσης έχω συντάξει Διπλωματική εργασία για τα Γρεβενά με τίτλο : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ η οποία και είναι δημοσιευμένη στο ΕΑΠ και στην google.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κουπτσίδη Δημοσθένη, ξεπερνά ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες έχοντας ως σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και ανάδειξη του τόπου μας και η βελτίωση της ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου, η οποία έχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια. Ανήκω στην γενιά της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του πολίτη είναι υπόθεση και φροντίδα όλων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. Για τα Γρεβενά πρέπει να παλέψουμε όλοι συλλογικά, με όραμα την αναβάθμιση της πόλης μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, με Γνώση ,επιχειρήματα,εξειδίκευση και τεχνογνωσία με εργατικότητα και ήθος. Πρέπει όλοι να παλέψουμε με Σχέδιο , Πρόγραμμα και Τεχνογνωσία ώστε η κουκίδα των Γρεβενών να μεγαλώσει και πάλι στο χάρτη, να γίνει σημείο και τόπος αναφοράς και προσέλκυσης ανθρώπων-επισκέπτών και επενδυτών. Κανείς δεν περισσεύει, δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στην ανέχεια, την καθημερινότητα του πολίτη. Καθήκον μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών με έργα υποδομών και κοινωνικές παρεμβάσεις λειτουργικότητας του Δήμου .
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ κάνοντας την υπέρβαση, κάνοντας τα Γρεβενά φιλικά προς τους ίδιους τους κατοίκους του, δημιουργώντας έναν Νέο Δήμο με υποδομές για τα παιδιά μας και την Νέα Γενιά . Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές δράσεις μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τα Γρεβενά πιο Μπροστά.

Με Εκτίμηση
Ταμπούκας Αδάμος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών

tampoukas adam1 cart