Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κώστας Καναβός: «Και όμως οι δεύτεροι θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές! »

«Στα Γρεβενά δεν μας έκαναν όλους λοβοτομή»

Ο ένας έτρεχε να σχεδιάσει, να προλάβει ημερομηνίες, να ξεπεράσει τη γραφειοκρατία, να συντονίσει υπηρεσίες, να καλύψει το κενό σε επίπεδο μελετών που υπήρχε στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, να εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ. Τα Γρεβενά “πρωταθλητής” στις ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοσίων κτηρίων. ..νοσοκομείο, σχολεία , διοικητήριο και τόσα άλλα. …ένταξη στο ΠΑΑ του αρδευτικού Καρπερου, δημοπράτηση δρόμου για πορτίτσα , μελέτη “Αλμυρής” στη Δεσκάτη , τηλεθέρμανση Δεσκατης. ….και δεν είναι ώρα να τα αναφέρω όλα, ούτε θέλω να προσπεράσω τον αντιπεριφερειαρχη Γρεβενών κ. Σημανδράκο που θα τα αναφέρει όλα φαντάζομαι στον απολογισμό του. Κάποιοι άλλοι συμμετείχαν με την υπογραφή τους στις συμβάσεις, τις προγραμματικές , στα εντάλματα πληρωμών, λόγω θέσης. Και όμως οι δεύτεροι θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές! Ούτε για λόγους ευγένειας και πολιτικού πολιτισμού δεν αναφέρουν το όνομα του Αντιπεριφερειαρχη! Του πραγματικού πρωταγωνιστή δηλαδή!!!
Όμως στα Γρεβενά δεν μας έκαναν όλους λοβοτομή και δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι ελλειμματικά τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και των αυτοδιοικητικών παραγόντων. 
Υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και τότε θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Και επειδή δεν είμαστε μικρόψυχοι θα αναφερθούμε και σε ότι θετικό έγινε από οποιαδήποτε πλευρά προέρχεται.

Κωνσταντίνος Καναβός. 
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
με τον συνδυασμό “Ελπίδα” για τη Δυτική Μακεδονία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

 

kostas mov 3