Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νίκος Τσιάτας: ..για ένα Δήμο για όλους

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηριχθεί κυρίως στις δυνάμεις της, στους ανθρώπους της, για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών για οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. Ο αγώνας ξεκίνησε, μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Γρεβενών, για ένα Δήμο για όλους.

         Ο Νικόλαος Α. Τσιάτας, Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε, γεννήθηκε στις Κυδωνιές Γρεβενών το 1957. Σπούδασε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε το πτυχίο του μηχανολόγου μηχανικού. Ζει και εργάζεται στα Γρεβενά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ανέπτυξε πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση από τα μαθητικά του χρόνια.

     Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Κυδωνιωτών ‘’Η Ένωση’’ και αντιπρόεδρος της Διοίκησης της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ (Επαγγελματική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) Κοζάνης-Γρεβενών.                                  

     –Από το 1996 έως το 2005 μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών και από το 2005 έως το 2008 μέλος της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας, υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης. Το 1998, ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Άρη Ουζουνίδη. Το 2002, ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημητρίου Ρίγγου και το 2010, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαιορδανίδη. Το 2015, ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη νομού Γρεβενών.

     –Eίναι πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών και πρόεδρος της Π.Ο.Α.Ε.Α (Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης) Γρεβενών και Δυτικής Μακεδονίας, ως γιός αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Είναι παντρεμένος με την Ευδοξία Φωτοπούλου, συνταξιούχο της Εθνικής Τράπεζας και έχει δύο κόρες.