Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΣΙΟΥ

Συμπατριώτες, φίλες και φίλοι συμπολίτες,

Με πίστη και αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης για προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, μπαίνω με συνέπεια και αποφασιστικότητα και πάλι στην μάχη των εκλογών για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Πορεία» και με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Φίλες και φίλοι,

Οι συνθήκες κάθε μέρα κάνουν όλο και δυσκολότερη τη ζωή όλων μας. Η Περιφέρεια μας δυστυχώς κάνει διαρκώς βήματα πίσω. Αυτή είναι μια αλήθεια που ζουν οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι υπάλληλοι, οι αγρότες, κυρίως όμως οι νέοι και οι άνεργοι που μεταναστεύουν στην πιο παραγωγική ηλικία της ζωής τους. Έτσι οι εκλογές αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και κρισιμότητα.

Φίλοι Συμπολίτες,

Έχουμε χρέος με σχεδιασμό, αποφασιστικότητα, πίστη και ενότητα να αντιστρέψουμε αυτή την καθοδική πορεία. Αξίζουμε πολύ περισσότερα και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτά με ενότητα και σύμπνοια. Άλλωστε συνεχώς γινόμαστε λιγότεροι αφού δημογραφικά καταρρέουμε.

Έχουμε χρέος να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική κυρίως στους νέους του τόπου μας, για ένα καλύτερο μέλλον στη Δεσκάτη, στα Γρεβενά, στη Δυτική Μακεδονία.

Με Εκτίμηση

Γιάννης Γιάτσιος

O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ WEST CHANNEL

Δείτε ακόμα