Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιώργος Λιούπας: «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΟΥΠΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ
«ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Ο Γεώργιος Λιούπας γεννήθηκε στις 30/03/1975 στη Σαμαρίνα Γρεβενών. Κατάγεται από κτηνοτροφική οικογένεια συνεχίζοντας την παράδοση από τον πατέρα του Ιωάννη Λιούπα. Ο ίδιος ως κτηνοτρόφος το καλοκαίρι ζει στη Σαμαρίνα ενώ τον χειμώνα ως μετακινούμενος κτηνοτρόφος διαβιεί στο Μακρυχώρι Λάρισας.
Ο Γεώργιος Λιούπας ήταν Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σαμαρίνας από το 1998 έως το 2014, προωθώντας αποτελεσματικά στα κέντρα αποφάσεων τα ζητήματα του κτηνοτροφικού κόσμου της Σαμαρίνας, που είναι και η κύρια ασχολία των κατοίκων του χωριού.
Εξελέγη αντιπρόεδρος Σαμαρίνας με το συνδυασμό του ιατρού Κώστα Τζήμα «Σαμαρίνα πιο μπροστά», του οποίου του εμπιστεύτηκε τη συνδιοίκηση της Κοινότητας.
Διετέλεσε πρόεδρος της Σαμαρίνας από το 2011 έως το 2014 , περίοδο που το χωριό επέδειξε σημαντική πρόοδο σε πολλούς τομείς, ενώ σημείωσε και σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης.
Από το 2014 έως σήμερα είναι τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Σαμαρίνας αφού εξελέγη πρώτος σε σταυρούς ως τοπικός σύμβουλος με το Συνδυασμό του τότε και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη «Μαζί συνεχίζουμε».
Στόχος του Γεωργίου Λιούπα είναι να βοηθήσει τον τόπο που μεγάλωσε και ζει και να επιλύσει συνεργατικά χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο Γρεβενών. Με όπλα την εμπειρία και την αποδεδειγμένη επιτυχία του κατέρχεται υποψήφιος με όραμα και διάθεση για προσφορά.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Λυγούρα και έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Αρετή.