Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Τριγώνη “ΓΡΕΒΕΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΕΝΕΡΓΑ”

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Φίλες και φίλοι,

Πέντε χρόνια πριν, ξεκινώντας αυτό το ωραίο ταξίδι στον κόσμο της αυτοδιοίκησης ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πως σε μια Ελλάδα που κατέρρεε οικονομικά, πολιτικά, αλλά πρωτίστως αξιακά, θα υπήρχε ελπίδα να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε από την αρχή μια ισοπεδωμένη κοινωνία.

Η τότε ιδιαίτερα τιμητική σας επιλογή να με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο Γρεβενών με το συνδυασμό «ΓΡΕΒΕΝΑ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΕΝΕΡΓΑ» του Γιώργου Δασταμάνη, έδωσε την δυνατότητα αλλά και την απόλυτη ευθύνη, μέσα από αυτό τον τόπο να βάλουμε όλοι μαζί, ένα λιθαράκι για να κάνουμε το βήμα στο αύριο που μας αξίζει.

Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, ούτε στρωμένη με ροδοπέταλα. Η σύγκρουση με το χθες σφοδρή και αναπόφευκτη. Οι μνημονιακοί βρόγχοι σταθερά δεμένοι στους λαιμούς όλων μας. Τα χρέη των εποχών των παχιών αγελάδων, βαρίδια στα όνειρα μας.

Δικαιολογία όμως για αποτυχία, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει.

Αλλαγή πολιτικού ήθους και ύφους, διαφάνεια, νοικοκύρεμα, καθημερινότητα, στήριξη στον
επαγγελματία, τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, προτεραιότητα στην παιδεία, βοήθεια στον αθλητισμό, ανάσα στον πολιτισμό, διακήρυττε με λόγια και πράξεις ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Σε αυτά πιστέψαμε και για αυτά παλέψαμε, κάθε μέρα, από κάθε μετερίζι.

Και το αποτέλεσμα ήρθε.

Με έναν Δήμο πλέον, οικονομικά ισχυρό, διοικητικά ικανό, λειτουργικό, εξωστρεφή, καθαρό, με υποδομές που αναβαθμίζονται συνεχώς, με έργα που εξυπηρετούν τους πολλούς, με προσωπικό που είναι δίπλα στον δημότη.

Τα Γρεβενά αλλάζουν!

Αποκτούν ταυτότητα, γίνονται ανθρώπινα, βιώσιμα, φιλικά, ανταγωνιστικά, με ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ ο Ε-65 και το φυσικό αέριο που πιστέψαμε και διεκδικήσαμε, τα επανατοποθετούν στον χάρτη ως οδικό και ενεργειακό κόμβο της Χώρας.

Οι βάσεις για το παράθυρο στο αύριο, μπήκαν και είναι στέρεες.

Αυτόν τον ωραίο αγώνα θέλουμε να συνεχίσουμε, γιατί μπορούμε να τον κερδίσουμε.

Για αυτόν τον αγώνα λοιπόν, ξαναζητώ την στήριξη και την ψήφο σας.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Τριγώνης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ανθυπαστυνόμος
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Γρεβενών
Email: trigonischr@gmail.com
trigonischristos.blogspot.com