Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΟΥΠΙΑΔΟΥ – ΠΕΤΡΕΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ: «τα Γρεβενά αξίζουν πολύ περισσότερα και καλύτερα»

     ΣΟΥΠΙΑΔΟΥ– ΠΕΤΡΕΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

     Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

   Γεννήθηκα το 1962 μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη .Σύζυγος μου είναι ο Πετρέντζιος Σάκης από τον Ασπρόκαμπο Γρεβενών , μητέρα δύο παιδιών του Βάιου και της Φρόσως

  Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης και οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, γνώστης της Αγγλικής γλώσσας  και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.      Παράλληλα  με τις σπουδές μου αλλά και στη συνέχεια, εργάστηκα επί δεκα-οκτώ  χρόνια στο οικονομικό τμήμα της μεγάλης Βιομηχανίας στην Β.Ι.Π.Ε. Θεσ/νικης

   Απο το 1997 , επέλεξα την είσοδό μου στο ελεύθερο επάγγελμα και  δρασ-τηριοποιήθηκα επιχειρηματικά για οκτώ χρόνια  στην ανέγερση οικοδομών αλλά και το εμπόριο οικοδομικών υλικών.

  Η  επιμονή του συζύγου μου να επιστρέψει και να επενδύσει στον τόπο καταγωγής του, αλλά και η δική μου επιθυμία να ζήσω με την οικογένειά μου στην επαρχία, μας έφεραν το 2005 στα Γρεβενά, όπου και ζούμε μόνιμα ως σήμερα .

   Επενδύσαμε όλα μας τα όνειρα, το μεράκι , τις γνώσεις και τα χρήματα , στην Ξενοδοχειακή μονάδα που δημιουργήσαμε στην Λάβδα Γρεβενών.

   Το 2017 μετά από διετή φοίτηση , απέκτησα το πτυχίο του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Γρεβενών .

   Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του επιμελητηρίου Γρεβενών και εκπρόσωπός του στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Πρόεδρος του Σωματίου τουριστικών επιχειρήσεων της ορεινής περιοχής Γρεβενών .Πρόσφατα , απέκτησα την πιστοποίηση του Συλλέκτη Αυτοφυών Μανιταριών μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες εδώ και αρκετά χρόνια.

   Επι δεκατέσσερα χρόνια ασχολούμαι με τον τουρισμό στα Γρεβενά, συμμετείχα σε τοπικά – περιφερειακά συμβούλια, πανελλαδικά συνέδρια , διεθνείς εκθέσεις , με θέμα τον Τουρισμό , την σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα , την καθοριστική συμμετοχή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία ενός τόπου.

Αυτό που με ώθησε στην συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές ως Δημοτική σύμβουλος ήταν η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο , που πλέον θεωρώ τόπο μου. Η διάθεσή μου, μαζί με την αξιόλογη ομάδα του συνδυασμού Μαζί συνεχίζουμε να αξιοποιήσω για την πρόοδό του , όλες τις γνώσεις , εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω από όλα η ειλικρινής ,αταλάντευτη πίστη μου πως τα Γρεβενά αξίζουν πολύ περισσότερα και καλύτερα από όσα σήμερα ζούμε……