Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κανέλλης Γιώργος: «με αισιοδοξία και ελπίδα»

Με απόλυτη συναίσθηση των κρίσιμων στιγμών που βιώνει ο τόπος μας, αλλά και με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, έχω την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσω πως συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Στην σκληρή πραγματικότητα που ο καθένας μας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος, έκρινα ότι ως επιστήμονας – οδοντίατρος αλλά και απλός πολίτης αυτού του τόπου δεν έπρεπε να αδιαφορήσω. Θεωρώ χρέος μου, να αγωνιστώ, να προσπαθήσω με την όποια εμπειρία μου, μικρή ή μεγάλη, αλλά με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στον τόπο όπου εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, στα Γρεβενά μας.

Βρέθηκα σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, πριν 10 χρόνια περίπου όταν εργάστηκα επί διετίας ως επικουρικός οδοντίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Οι ομορφιές και οι δυνατότητες αυτού του τόπου, η απλότητα και ποιότητα των ανθρώπων του κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση να παραμείνω στα Γρεβενά, και εν μέσω οικονομικής κρίσης, να επιλέξω την μικρή μας πόλη για την έναρξη της επαγγελματικής μου καριέρας, λειτουργώντας ιδιωτικό οδοντιατρείο από το 2011.

Σήμερα διατελώ Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών, ενώ είμαι μέλος στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων βόλεϊ του Αστέρα Γρεβενών και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καληράχης.

Είμαι παντρεμένος με την τεχνολόγο γεωπόνο Πλιάτσικα Μάρθα και έχω δύο κόρες.

Πιστεύω στις δυνατότητές μας, στις δυνάμεις του τόπου μας και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων του. Συντάσσομαι με κάθε έναν από εσάς και με αίσθημα ευθύνης και θέληση προσφοράς ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

«Μαζί συνεχίζουμε» , για να προετοιμάσουμε το μέλλον του τόπου μας με πνεύμα συνεργασίας, διαφάνειας, αποτελεσματικότητας και κυρίως ελπίδα.

Κανέλλης Γεώργιος

Οδοντίατρος