Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ζήσης ΚΟΓΙΟΣ: Να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα μας

Φίλες και φίλοι,

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα δυο ημέρες πριν τις εκλογές και σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να πραγματώσω τα όνειρά μας και το κοινό μας όραμα για τα Γρεβενά και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Είμαι ο Ζήσης Κόγιος από τη Δεσκάτη Γρεβενών και είμαι ένας από σας. Η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο είναι διακριτή στο πέρασμα των χρόνων. Σε όποια θέση και αν βρέθηκα σύλλογο-ομάδα και έπειτα στον Δήμο Δεσκάτης κατέχοντας την θέση του προέδρου ΔΣ και του προέδρου του ΝΠΔΔ «Ανδρομάνα» του Δήμου Δεσκάτης είχα έναν σκοπό και έναν στόχο. Την βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων και ολόκληρης της κοινωνίας.

Δεν σας λέω ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι εύκολη. Χρειάζεται συνεχείς αγώνας και διαρκής. Μπορώ να σας πω όμως με βεβαιότητα ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα τόπο ζηλευτό, για μια περιφέρεια που τα παιδιά μας θα θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν. Να παράγουν προστιθεμένη αξία στην περιοχή όχι όμως άσκοπα. Πρέπει και θα είμαστε δίπλα τους.

Έτσι λοιπόν μαζί με το πρόγραμμα της επόμενης περιφερειακής αρχής με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα εστιάσουμε στα εξής:

  • Στην παραγωγική ανασυγκρότηση
  • Την οικονομική ανάκαμψη
  • Την κοινωνική ευημερία
  • Την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιφερειακών ενοτήτων

Και την μετατροπή της ΑΔΙΚΗΣ και βίαιης απολιγνιτοποίησης σε ΔΙΚΑΙΗ αναπτυξιακή μετάβαση.

Η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση αποτελεί πηγή δύναμης και γνώσης στη διαχείριση και επίλυση προβλημάτων. Πιστεύω ότι η στήριξή σας στο πρόσωπο μου θα σας δικαιώσει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ας φέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ και το χαμόγελο στα πρόσωπά μας.

Η ΕΛΠΙΔΑ για την Δυτική Μακεδονία έρχεται.

Σας ευχαριστώ.

Ζήσης ΚΟΓΙΟΣ

Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Δεσκάτης

Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Ανδρομάνα» Δήμου Δεσκάτης.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Γρεβενών με τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και επικεφαλής την ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ.