Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Βάϊος Κόραβος: Ζητώ την στήριξη σας, ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου.

Μετά από 16 χρόνια στην Τοπική αυτοδιοίκηση έχω αισθανθεί τη χαρά της προσφοράς και έχω συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων και στην υλοποίηση έργων και δράσεων.
Έχω δει όμως όνειρα και σχέδια να ακυρώνονται, υποσχέσεις και δεσμεύσεις να αθετούνται, προσωπικές φιλοδοξίες και αθέμιτα μέσα να κυριαρχούν μην επιτρέποντας στον τόπο μας να πάει μπροστά.
Δυστυχώς η τοξικότητα κυριάρχησε μην αφήνοντας χώρο συμμετοχής σε συμπολίτισσες και συμπολίτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας.
Ως δημότης, ως ενεργός πολίτης και ως άνθρωπος με το θάρρος της άποψης και γνώμης μου, τονίζω ότι πορευόμαστε σε λάθος δρόμο και ότι η εύκολη κριτική, ο φθηνός σχολιασμός ακόμη και η έντονη διαμαρτυρία δεν μας βγάζουν από τον δρόμο αυτό.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε την εχθρότητα, τον λαϊκισμό, τα μεγάλα λόγια πίσω μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε άλλον δρόμο που θα μας βγάλει από την τοξικότητα και την απραξία και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά και με την ανάληψη της ευθύνης που μας αναλογεί για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Είναι ώρα, όσοι αγαπάμε πραγματικά τα Γρεβενά να ενωθούμε και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να χαράξουμε άλλη πορεία ώστε, επιτέλους, να επιλυθούν τα αμέτρητα προβλήματα που μας ταλανίζουν και συγχρόνως να δημιουργήσουμε – ενωμένοι και μονιασμένοι – τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο παρόν και, κυρίως, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας είμαστε η συντριπτική πλειονότητα και μέσα σε αυτή την πλειονότητα υπάρχει και ένας Άνθρωπος, με την απαιτούμενη γνώση, με εμπειρία, με ήθος και ανθρωπιά που μπορεί να ηγηθεί του μεγάλου αγώνα για την αλλαγή πορείας του δήμου μας.
Ο Κυριάκος Ταταρίδης έχει αποδείξει, επί δεκαετίες, ότι πάνω από τα Γρεβενά δεν έβαλε ποτέ κάτι άλλο. Αυτός ο ανιδιοτελής μαχητής για το κοινό καλό είναι ο Άνθρωπός μας, είναι αυτός που θα μας ενώσει και ως Δήμαρχος Γρεβενών θα δώσει τέλος στην τοξικότητα και θα δώσει και την ψυχή του για να ανεβάσουμε τα Γρεβενά μας ψηλά.
Με το Κυριάκο Ταταρίδη συντάσσομαι και σας καλώ στον αγώνα τον καλό.
Ζητώ την στήριξη σας, ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου.

Βάϊος Κόραβος

Δείτε ακόμα