Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Γρεβενά, το απόγευμα της Κυριακής, όπου έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, τον Δήμο Γρεβενών και τις Τοπικές Κοινότητες.

Στάλθηκε μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόσο στον Δήμο Γρεβενών, με υποψήφια  δήμαρχο την Ντάγκα Παναγιώτα, όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Νόντα Στολτίδη. 

Στην ομιλία της η Ντάγκα Παναγιώτα, κατήγγειλε την επιλεκτική ικανότητα του αστικού, επιτελικού, ψηφιακού κράτους που «άφησε τον λαό της Θεσσαλίας, αλλά μπορεί να στέλνει παντού τον κατασταλτικό μηχανισμό στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού για να διασφαλίσει τα κέρδη των λίγων!».

Σημείωσε την σημασία των εκλογών της 8ης Οκτώβρη, καθώς «οι τοπικές εκλογές είναι πράγματι κρίσιμες. Για αυτό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χαλαρές, με κριτήριο ψήφου «φιλικό», «συγγενικό», ή εκβιαστικό, για μια μισοδουλειά, για μια προεκλογική υπόσχεση. Η ψήφος του Οκτώβρη αφορά τις ζωές μας, για αυτό και είναι βαθιά πολιτική. Το  δίλημμα που μπαίνει, αν το καλοσκεφτούμε, είναι εκ των πραγμάτων εκβιαστικό. Κρίνεται όντως το ποιος και με ποιον τρόπο θα εφαρμόσει τις κυβερνητικές και ευρωπαϊκές αντιλαϊκές πολιτικές σε επίπεδο δήμου και ποιος θα σταθεί απέναντί τους.

Στην ομιλία του, ο Νόντας Στολτίδης ανέφερε ότι «η “Λαϊκή Συσπείρωση” από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έβαλε μπροστά στον λαό το πραγματικό δίλημμα. Ή θα είσαι με τα κέρδη των λίγων ή με τις ανάγκες των πολλών κι έφερε συγκεκριμένα παραδείγματα στήριξης και προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής από τους εκλεκτούς των αστικών κομμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Για την «πράσινη μετάβαση», την απολιγνιτοποίηση που έχει μετατρέψει το ρεύμα σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, ανέφερε πως «ο σημερινός περιφερειάρχης έστρωσε κόκκινα χαλιά στα κυβερνητικά επιτελεία με συναντήσεις, ημερίδες, διάφορες φιέστες με τον πρωθυπουργό να προμοτάρει το υδρογόνο και το φυσικό αέριο. O κ. Αμανατίδης 4 χρόνια στήριξε σαν βουλευτής την κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίζοντας όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, ενώ προωθεί τα φωτοβολταϊκά, τα “πράσινα χωριά”, θερμοκήπια κ.ά. Η κ. Ζεμπιλιάδου ενδιαφέρεται για την ενεργειακή δημοκρατία, φωτοβολταϊκά δηλαδή πάλι, με συνεταιριστικό φερετζέ.

Για την εμπορευματοποίηση της Υγείας που έχει τραγικές συνέπειες στην Υγεία του λαού κατήγγειλε ότι κυβέρνηση και τοπικές αρχές προωθούν το πέρασμα των Κέντρων Υγείας στην Τοπική Διοίκηση με τη λειτουργία τους να εξαρτάται από την οικονομική δυνατότητα των δημοτών να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη.