Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης

-«Η κτηνοτροφία και τα άριστα κτηνοτροφικά μας προϊόντα μπορούν -και πρέπει- να αποτελέσουν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας».

.

           «Το παρών» στη μεγάλη γιορτή της Κτηνοτροφίας, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην τοποθεσία Χελιμόδι Σαμαρίνας προς τιμή του Αγίου Μάμα, προστάτη των κτηνοτρόφων, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

           Ο κ Ταταρίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», είχε την ευκαιρία  να συνομιλήσει με πολλούς κτηνοτρόφους και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Δίνοντας, μάλιστα, το στίγμα της επόμενης μέρας, και αφού συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης, ο κ Ταταρίδης σημείωσε πως: «Η κτηνοτροφία και τα άριστα κτηνοτροφικά μας προϊόντα μπορούν -και πρέπει- να αποτελέσουν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας. Μέσα από τη διεκδίκηση προγραμμάτων εκσυγχρονισμού του κλάδου και τη δημιουργία σύγχρονων κτηνοτροφικών πάρκων σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου μας, θα πετύχουμε το στόχο μας».